2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی

68 بازدید | 14 پست

دلم میخواد بردارم از دهنم هرچی درمیاد بگم قبلا خطای دیگم کلی زنگ میخورد ایرانسل و رایتلم و میزدم پیامرسان ها نمیشناختم الان به خطی که تازززهههه گرفتم و باهاش فقط با مادرمو دوستم صحبت کردم یکی که تو پیامرسانا اسماعیل نامه زنگ زده و من موندم جلللللل خالققق

چیکار کنم بنظرتون دوباره زنگ زد اشغال

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بده گوشی رو به یه مرد حرف بزنه بگه اشتباه گرفتی دفعه آخری باشه که شماره ات رو گوشیم میبینم

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

بلاک کردم زنگ میزنه رو گوشیم مینویسه فوروارد کال و یه دقیقه زنگ زد دوباره سیو بود پنچرگیری و تعویض ر ...

گوشیت رو خاموش کن یک هفته 

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

یک هفتهههههه چراااا ترسیدممم

بابا خب ۲ ۳ روز خاموش کن با یه گوشی دیگه کار کنه یا سیم کارتت در بیار 

تازه انداختمش نووووو نووووعه ای خداااا

دیگه همینه یا باید خاموش کنی که طرف از سرش بیفته یا یه پرد باهاش حرف بزنه یا فحش بدی و تهدید کنی زنگ میزنم پلیس و زا شکایت میکنم ...

زنگ بزن ۱۱۰ بگو مزاحم تلفنی عه ببین چی میگن