2821
2789
عنوان

مزاحم تلفنی

68 بازدید | 14 پست

دلم میخواد بردارم از دهنم هرچی درمیاد بگم قبلا خطای دیگم کلی زنگ میخورد ایرانسل و رایتلم و میزدم پیامرسان ها نمیشناختم الان به خطی که تازززهههه گرفتم و باهاش فقط با مادرمو دوستم صحبت کردم یکی که تو پیامرسانا اسماعیل نامه زنگ زده و من موندم جلللللل خالققق

چیکار کنم بنظرتون دوباره زنگ زد اشغال

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بده گوشی رو به یه مرد حرف بزنه بگه اشتباه گرفتی دفعه آخری باشه که شماره ات رو گوشیم میبینم

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

بلاک کردم زنگ میزنه رو گوشیم مینویسه فوروارد کال و یه دقیقه زنگ زد دوباره سیو بود پنچرگیری و تعویض ر ...

گوشیت رو خاموش کن یک هفته 

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

یک هفتهههههه چراااا ترسیدممم

بابا خب ۲ ۳ روز خاموش کن با یه گوشی دیگه کار کنه یا سیم کارتت در بیار 

تازه انداختمش نووووو نووووعه ای خداااا

دیگه همینه یا باید خاموش کنی که طرف از سرش بیفته یا یه پرد باهاش حرف بزنه یا فحش بدی و تهدید کنی زنگ میزنم پلیس و زا شکایت میکنم ...

زنگ بزن ۱۱۰ بگو مزاحم تلفنی عه ببین چی میگن