adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4567 عنوان خرید خانه 187 بازدید | 26 پست خونه متراژ بالا دوخواب و متریال قدیمی بایه ستون تواشپزخونه؟ یا یه خونه ی متراژ متوسط 24واحدی بانما و متریال بروزتر؟ شماباشین کدومو انتخاب میکنین؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜 1403/08/18 | 23:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4567 هردو کلید نخورده هستن بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4567 لوکیشن کدوم بهتره؟ هردو رو به نما هستن بافاصله یک کوچه ازهم بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
باقالی_پلو_با_گردن عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 2734 به روزتر منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 14966 محله ها شون چجوره کدوم پایین شهره کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4567 والا فرقش و زیاد نفهمیدم اولی دوواحدس دومی 4واحده بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
مراببوس عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 2227 نمیدونمولی بستگی ب منطقه داره اگ منطقه قدیمی بهتره قطعا قدیمی ب مرور بازسازی میکنیب فکر سرمایه گذاری باش ن خوشگلی تو این زمونه
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4567 محله ها شون چجوره کدوم پایین شهره هردو تویک منطقه بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
_قلب_شیشه_ای_ عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 14198 هردو رو به نما هستن بافاصله یک کوچه ازهم عزیزم اگر خرید وفروش نمیخوای انجام بدی هرکدوم که حس بهتری داخلش داری انتخاب کن ۲۴ واحدی چند طبقس؟
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4567 نمیدونمولی بستگی ب منطقه داره اگ منطقه قدیمی بهتره قطعا قدیمی ب مرور بازسازی میکنیب فکر سرمایه گذاری ... محلش یکیه سازنده انگار نخواسته سرامیک و..... بروز بزنه و هزینه کنه بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4567 واحد مهم نیست...کدوم توش خوشگل تره؟ دومی بروز تره 😓 بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜