ایزوتوپ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 733 عنوان یینی بزرگ 79 بازدید | 5 پست بینی من بزرگه (طبیعی هم نیست حالا یه ایراداتی داره)وقتی بچه بودم گفتن باید بزرگ شه که عمل بشه الان سایتای خارجی رو میبینم با شرایط مشابه من همشون بچگی جراحی کردن به چند تا دکترم نشون دادم(زیبایی نه) گفتن نمیشه عمل کرد خیلی ناراحتم😭 1403/08/18 | 22:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنها_اما_با_خدا عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 1864 منم دماغم قوز داره گوشتیه یکم ولی به صورتم میادشاید یکی فکر کنه نیاد ولی خودمو دوست دارم توهم اینجوری باش همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
ایزوتوپ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 733 چرا نمیشه عمل کرد ؟؟ مشکل مادر زادی هستش حتی نباید عمیق زخم بشه چون باعث خونریزیه شدید میشه💔
ایزوتوپ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 733 منم دماغم قوز داره گوشتیه یکم ولی به صورتم میادشاید یکی فکر کنه نیاد ولی خودمو دوست دارم توهم اینجور ... از من به صورتم نمیاد صورتم استخوانیه ولی بینیم بزرگ و گرده کاش قوز بینی داشتم منم بجاش لااقل خیلیا دارن عادیه