2777
2789

من ۱۶ سالمه 

۵ ماهه که مریضم هر دکتری هم میرم خوب نمیشم و همشون میگن از اعصابه 

حالا خانوادم به جای اینکه محیط خونه رو آروم کنن بدتر اذیت میکنن 

من تپش قلب و نفس تنگی های شدید دارم حتی دوقدمم نمیتونم راه برم اینکه میگم دوقدم نمیتونم راه برم واقعا ها اصلا نمیتونم 

اصلا نمیتونم بشینم 

نمیتونم غذا بخورم تو دوهفته ۱۰ کیلو وزن کم کردم 

نصف موهام سفیده 

مامانم خیلییی اذیتم میکنه 

خودش چادریه خیلی به پوشش من گیر میده هرسری باهم دعوا داریم 

به من میگه حقته که مریض شدی آه منه که تو رو گرفته 

میگه کاش هیچ وقت به دنیا نمیومدی و سقط میشدی 

میگه انشالله تو آینده شوهر و بچه هات فقط عذابت بدن 

ببخشید اینجا عنوان میکنم ولی میگه تو میخوای ک و ن ت و لخت کنی در حالی که من استایل هام خیلیی سرسنگینه تاحالا با هیچ پسری نبودم و همه چیو به خودش میگم 

جلوی همه با من دعوا میکنه و خیلی چیزای دیگه 

البته نکات مثبت هم داره ولی خب...

لطفا توهین و نفرین و ... نکنید 

فقط خواستم بگم که خسته شدم دیگه میخوام خودکشی کنم شاید آخرین تاپیکی که میزنم 

چندبار چاقو گذاشتم رو رگم که بزنم ولی نتونستم حیف که جرعتشو نداشتم ولی ایندفعه میخوام دیگه خودکشی کنم واقعا

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توکل کن بخدا

خیلی توکل کردم ولی جوابمو نمیده

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

اصلا سراغ خودکشی نرو،

اکثر آدمها مریض میشن،انسانی که از اول عمرش تا آخر عمرش مریض نشه،نایابه،

مادرها و پدرها، تعداد زیادیشون،نسل جدید رو درک نمیکنند،

فقط مادر شما نیست که اینجوره،

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹