سلام از الان برای فردا که دادگاه دارم استرس دارم .خودم شاکی هستم از شوهرم .
شوهرم نقشه کشید به عنوان کارشناس تمکین با کمک یک خانم که مثلا کارشناس هست ازمن امضا واثرانگشت گرفت ومنم سریع شکایت کردم ومنو فریب دادند در امضا گرفتن .فردا برای شکایتم دادگاه داریم که چطور میشه فردا
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خب تو دلیل امضا اثر انگشت چی بوده ؟؟. وقتی راضی بودی امضا کردی دیگه ب زور ک ازت اثر انگشت نگرفت .. ف ...
نه راضی نبودم من مهریه ام را به اجرا گذاشتم وشوهرمم دادخواست تمکین داده بود وخودش نقشه ریخت که یکی را جای کارشناس قرار بده وامضا بگیره تا شوهرم یه جایی استفاده کنه
اصلا استرس نداشته یاشقاضی زبان بدن بلده،شل بگیری بازی رو باختیمن چند وقت پیش دادگاهی داشتم ،ازم شکای ...
خودم دراین پرونده شاکی هستم اظهاراتم را نوشت حتی با یه شماره زنگ زده بود خانمه را نوشتم وازاین موقع تاحالا خط خاموشه .حتی به حفاظت اطلاعات هم گفتم فقط به خط من وشوهرم تماس داشته وخط را بعدش خاموش کرده
خانمه به عنوان کارشناس بود وگفت روی برگه امضا کن واثرانگشت وبعد به شوهر پستم داد اونمامضا کرد. وخانمه گفت گزارش بنویسم از اثاث خونه وخوده خونه برای پرونده تمکین وبزارم روی پرونده که فهمیدم همش نقشه بوده با همکاری شوهرم که یه جااستفاده کنه مثلا برای مهریه ام ویا جای دیگه