2777
2789
عنوان

پسرزايي

1088 بازدید | 13 پست

خانوما من شبي كه آمپول hcgزدم اقدام كردم.ولي ميگن تخمك ٢٤ساعت تا ٣٦ساعت بعد آزاد ميشه.براي تعيين جنسيت پسر هم ميگن بايد حوالي تخمك گذاري باشه...فرصت جبران دارم آيا؟

خدايا دوستت دارم...

ازکیت استفاده کردی .ا ونجوری بهتر متوجه میشی

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دکتر من میگه بعد36ساعت اقدام کن ،اقدام که کردی بعد اون تا 24ساعت هم وقت داری یکی یا دو بار اقدام کنی یعنی دکتر میگه ظرف این یه روز سه بار هم میتونید اقدام کنید و اسپرم ضعیف نمیشه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

روز تخمک گذاری اگه رابطه داشته باشی پسر میشه معمولا..اما اگه دو سه روز بعدش تخمک ازاد بشه معمولا دختره

اما بازم هر چی خدا بخاد

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

خدارو هزاران مرتبه بابت این هدیه بزرگباید شکر گزار باشیم نه اینکه به فکر جنسیت باشی ...همه اینا دست خداست نه به زمان نزدیکی ربط داره نه حتی تعیین جنسیت به روش های پر هزینه فقط و فقط خواست خدا ...دقیقا یادم نیست کدوم سوره تو قران بود داشتم معنیشو میخوندم نوشته بود به هرکس بخواهیم دختر میدهیم به هرکس بخواهیم پسر ..و اگر نخواهیم هیچ فرزندی نمیدهیم

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  
من همه راهشو امتحان كردم برا پسر زايي ولي ني نيم دخمله ،تاخدا نخواد زمين به آسمون بياد،آسمون به زمي ...

دقیقا😍😍ادم باید کامل دعا کنه همیشه نه نصفه و نیمه ...باید بگیم خدایا فرزند سالم و صالح نصیبم کن نه اینکه خدایا پسر نصیبم کن ...فرزند اگه صالح باشه چه دختر چه پسر باعث افتخار همه میشه ...چه بسا پسرهایی که باعث شرمندگی خانواده شون شدن

خدارو هزاران مرتبه بابت این هدیه بزرگباید شکر گزار باشیم نه اینکه به فکر جنسیت باشی ...همه اینا دست ...

سوره شوری هست دقیقا منم از وقتی دیدم به هیچی دیگه اعتقاد ندارم

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود
خدارو هزاران مرتبه بابت این هدیه بزرگباید شکر گزار باشیم نه اینکه به فکر جنسیت باشی ...همه اینا دست ...

عزيزم درست ميگيد.منم دعاها و رازو نيازهامو كردم .فقط هم از خودش خواستم.من حتي تو فكرمم نمياد كه بتونم يروزي مادر بشم .اجازه اقدام هم نداشتم حتي...با كلي دعا و نذر و نامه نوشتن به خدا و قانون جذب و شكرگزاري و اينا خدا منو لايق دونست.فقط اينكه ميدونم همسرم پسر دوست داره.ميخوام حالا بعد چندسال كه نصيبم شده شانسمو امتحان كنم براي مادرشدن چيزي باشه كه دوس داره اون...اگرم نشد من گذشته مو فراموش نميكنم.بازم شكرگزارش هستم.هرچند ته دلمم روشنه...بازم ممنون كه ياداوري كردين بهم 

خدايا دوستت دارم...
عزيزم درست ميگيد.منم دعاها و رازو نيازهامو كردم .فقط هم از خودش خواستم.من حتي تو فكرمم نمياد كه بتون ...

فدات عزیزم ...منم بعد کلی انتظار مامان شدم و فقط و فقط معجزه و لطف خدا بود ..شوهر منم پسر دوست داره ولی میدونم که همه ی باباها وقتی دختر داربشن عاشقش میشن دختر خیلی زود جای خودشو باز میکنه ...هرچی خدا صلاح میدونه چه پسر چه دختر ...انشاالله صحیح و سالم و عاقبت بخیر باشه