2777
2789
عنوان

پس فردا

74 بازدید | 9 پست

تولد مربی باشگاهمه....خیلی باهاش اوکی ام میخوام ی کیک بگیرم برم باشگاه ی کیک کوچیک باشگاه خیلی شلوغه حدود۵۰ نفر هستم من ی مینی کیک یا ی کاپ کیک دیزاین شده بخوام بگیرم زشته؟؟من با هیچکی دیگ اوکی نیستم تو سالن  ک ب بخوام برنامه بچینم برا سوپرایز کیک بهتره یا گل؟؟ی دسته گل بگیرم برم؟؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

پول جشنی که میخایی بگیری هدیه بده بهش عزیزم تو این اوضاع بهترهمذهستذیاریه سکه پارسیان چند سوتی بگیر

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

پول جشنی که میخایی بگیری هدیه بده بهش عزیزم تو این اوضاع بهترهمذهستذیاریه سکه پارسیان چند سوتی بگیر

بابا جشن ک نیس من با ۳۰۰ میخوام ی چی براش بگیرم یا کیک یا گل...حالا پارسیان بخوام بگیرم ۱ تومن میشه 

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

بابا جشن ک نیس من با ۳۰۰ میخوام ی چی براش بگیرم یا کیک یا گل...حالا پارسیان بخوام بگیرم ۱ تومن میشه

پارسبان 300 تومنه عزیزم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بنظرم همون گل بگیر یا دعوتش کن بعد باشگاه با هم برید کافه

کافه ببرم ی کیک کوچیک از همون کافه بگیرم با شمع بیارن ولی گل نگیرم دیگ زشته،؟؟