2777
2789

صلوات بفرستید ان شاءالله که حال دل تون خوب بشه.

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست داشتی بگو چی شده و چرا ابن حس رو داری

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
دوست داشتی بگو چی شده و چرا ابن حس رو داری

چی بگم به کی بگم ۵ ساله کاره طرفم جور نشده همسنای من الان زندگی دارم فوق دارم اما بیکارم پارسال آزمون استخدامی رد شدم یه مسئله خانوادگیم دارم 💔

دیگه دارم میترسم ، میترسم این که به پاش موندم تهش اتفاق خوبی نباشه از طرفی من یه دوره بیش از حد بی پولی کشیدم الان خیلی اوکی نیست اما میترسم از فقر مطلق

اسی منم سه شبه دلم خونه

از سردرد دارم میمیرم 

همینکه میخوام بلندشم سرم تیر میکشه

حالم خوب نیست😭حس میکنم هیچکسو ندارم

خیلی تنهام 

همش تو فکر خودکشیم فقط از اون دنیام میترسم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_