2789
عنوان

خیانت میکنه

181 بازدید | 6 پست

مردی که خیلی پولداره و موقعیت اجتماعی و مالیش خیلی خیلی بالاتر از زنشه اصلا غیرقابل مقایسه ،، و زنش مریض بشه و چند هفته رابطه نداشته باشن میره خیانت میکنه؟

شاید با خودش بگه چی فک کردم رفتم این دخترو گرفتم مریض شده ضعیف و لاغر شده وضع مالیشون خوب نیس من کجا اون کجا باید با بهترین دخترا باشم دختر پولدار خوشگل بالاشهری

شما خودتونو جای مرده بزارید چیکار میکنید؟ اینم در نظر بگیرید که این مرد چند هفته رابطه نداشته 

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

قحطی نمیشه گف اره یا نه

شاید مرده عاشق زنش باشه و یک هفته ک هیچ سال هام جلو خدشو ب خاطر عشقش ب اون خانم بگیره

میشه هم گف عاشقش نباشه و سر مریضیش بره خدشو جا دیه خالی کنه

لبخندهرگزملاک‌شاد‌بودن‌نیست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مشکل اعتماد به نفس داری حتما حلش کن همه چی حل مبشه

همش فکرای منفی میکنم حالم اصلا خوب نیس اعتماد بنفسم که از اول نداشتم از وقتی عقد کردم اعتماد بنفسم کمتر شده نامزدم ازم سرتره

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
ینی الان باید گفت زنی که حامله اس و ۹ ماه شوهرش رابطه نداره پس صدرصد میره خیانت میکنه؟🤔🤔 ینی چی

از کجا معلوم خیانت نمیکنه؟ شاید اونام میرن با یکی دیگه