متاسفانه نه خدارو میشناسی نه مفهوم عدالت رو عزیزم اگه هدف دنیا بود درسته عدالتی وجود نداشت چرا که قطعا باید تو این دنیا همه از مواهب یه اندازه استفاده میکردند اما هدف دنیا نیس و دنیا و ابزارش تنها یه واسطه است برای ساختن خانه ی دائم و همیشگی اخرت
حالا تو این پازل هستی هر انسانی یک تکه است که با توجه به ظرفیت وجودیش بایستی رسالتش رو انجام بده (رسالتش چیه احیای صفات الهی روی زمین) یعنی خلیفه ی خدا روی زمین
حالا این وسط هر کیو یه طور امتحان میکنه ببینه که تو انجام رسالتش پیروز و سربلند میشه
خدا اگه زیبایی داده اگه پول داده اگه خیلی چیزای دیگه داده فقط به خاطر امتحان ادماست
اگه فقر داده مریضی داده و.. مشکلات دادهو... همه همه برای امتحان شدن و مهم تر از همه زمینه ساز برای رشده بعد اصلی انسان که روحشه
ماها همه مسافریم و قطعا هر کی بارش سنگین تر باشه مثل ثروت سخت تر میتونه گردنه های سخت امتحان الهی رو رد کنه چرا که ثروت خود به خود انسان رو قلقلک میده به سمت گناه اما یه ادم فقیر بارش سبکتره و سبک بال تر سفر میکنه مثال میزنم اگه من مالی دارم روز قیامت میپرسن مالت رو از کجا اوردی کجا خرج کردی چرا فلان همسایت مشگل داشت تو دغدغه نداشتی چرا فلان ماشینو سوار میشدی دل میسوزوندی چرا با فلان لباس گرون قیمت دل ندار هاارو اتیش میزدی و... خیلی چیزای دیگه اما یه ادم فقیر راحت نداشته که بخواد ازش سوالی بشه
یا زیبایی و سلامت که قطعا بایستی بازخواست بشه تو چرا با زیبایی و اندامت دل جوونارو میبردی چرا سالم بودی فلان کارو نکردی و..
یه وقتیا با خودمون میگیم خدا مارو دوست نداره چون فلان چیزو نداده خدا حکیمه اون تشخیص میده من چی به نفعمه چی به ضررمه یه وقتی جنبه ی داشتن ثروت و زیبایی و.. ندارم خودمو و عاقبتم رو مختوم به شر میکنم
خلاصه بگم این بحث خیلی سنگینه و نمیشه اینطور با یه پیام بیانش کرد قبل از دادن تهمت به خدا مباحث انسان شناسی و خداشناسی رو بخون بعد قضاوت کن