2789
عنوان

خدا عادل نیست

556 بازدید | 16 پست

اصلا عادل نیس بعد اومده میگه من عادلم‌

به ینفر هم قد داده هم اندام داده هم پول و ثروت داده به ینفرم بیماری داده زشتی داده فقر هم روش 

بعد چجوری خودشو عادل معرفی میکنه؟

💔

ما باید ۱۲ سال بریم مدرسه از اون ور کم کمش ۶ سال هم دانشگاه ۳ سالم طول میکشه خودمون رو پیدا کنیم بعد یهو به خودمون میایم میبینیم شد ۳۰ ساله مون بعد پولدارا هم تو این ۶ سال دانشگاه عشق و حال اون ۱۲ سال رو هم تو بهترین مدارس با بهترین امکانات درس خوندن به جایی هم برسن نرسن مهم نیس چون مامان و باباشون پولداره همین پولدارا هم خوشگلن هم خوش اندام 

یا باید جز افراد old money باشی یا هم باید جون بکنی تا ماهی ۲۰ میلیون حقوق داشته باشی!

💔💔💔

همین ماهی ۲۰ میلیون فقط اسمش ابهت داره بری عمقش زود تموم میشه با اینکه نه عشق و حال کردی نه چیزی وسایلی که خیلی لازم بود رو بباهاش خریدی

نه تنها ۲۰ میلیون تموم میشه بلکه بدهکار هم میشی 💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

متاسفانه نه خدارو میشناسی نه مفهوم عدالت رو عزیزم اگه هدف دنیا بود درسته عدالتی وجود نداشت چرا که قطعا باید تو این دنیا همه از مواهب یه اندازه استفاده میکردند اما هدف دنیا نیس و دنیا و ابزارش تنها یه واسطه است برای ساختن خانه ی دائم و همیشگی اخرت 

حالا تو این پازل هستی هر انسانی یک تکه است که با توجه به ظرفیت وجودیش بایستی رسالتش رو انجام بده (رسالتش چیه احیای صفات الهی روی زمین)  یعنی خلیفه ی خدا روی زمین

حالا این وسط هر کیو یه طور امتحان میکنه ببینه که تو انجام رسالتش پیروز و سربلند میشه  

خدا اگه زیبایی داده اگه پول داده اگه خیلی چیزای دیگه داده فقط به خاطر امتحان ادماست 

اگه فقر داده مریضی داده و.. مشکلات دادهو... همه همه برای امتحان شدن و مهم تر از همه زمینه ساز برای رشده بعد اصلی انسان که روحشه

ماها همه مسافریم و قطعا هر کی بارش سنگین تر باشه مثل ثروت سخت تر میتونه گردنه های سخت امتحان الهی رو رد کنه چرا که ثروت خود به خود انسان رو قلقلک میده به سمت گناه اما یه ادم فقیر بارش سبکتره و سبک بال تر سفر میکنه مثال میزنم اگه من مالی دارم روز قیامت میپرسن مالت رو از کجا اوردی کجا خرج کردی چرا فلان همسایت مشگل داشت تو دغدغه نداشتی چرا فلان ماشینو سوار میشدی دل میسوزوندی چرا با فلان لباس گرون قیمت دل ندار هاارو اتیش میزدی و... خیلی چیزای دیگه اما یه ادم فقیر راحت نداشته که بخواد ازش سوالی بشه 

یا زیبایی و سلامت که قطعا بایستی بازخواست بشه تو چرا با زیبایی و اندامت دل جوونارو میبردی چرا سالم بودی فلان کارو نکردی و.. 

یه وقتیا با خودمون میگیم خدا مارو دوست نداره چون فلان چیزو نداده خدا حکیمه اون تشخیص میده من چی به نفعمه چی به ضررمه یه وقتی جنبه ی داشتن ثروت و زیبایی و.. ندارم خودمو و عاقبتم رو مختوم به شر میکنم 

خلاصه بگم این بحث خیلی سنگینه و نمیشه اینطور با یه پیام بیانش کرد قبل از دادن تهمت به خدا مباحث انسان شناسی و خداشناسی رو بخون بعد قضاوت کن 

متاسفانه نه خدارو میشناسی نه مفهوم عدالت رو عزیزم اگه هدف دنیا بود درسته عدالتی وجود نداشت چرا که قط ...

یعنی یه فرد ۸۰ سال با فقر زندگی که تو زندگی بعدی دنیایی بهتر برای خودش بسازه ؟😑خدا اگه میخواست بهترشو‌ بده همین دنیا میداد

تو این دنیا ۸۰ سال درد بکشیم تا ببینیم اون ور چی میشه!😑

متاسفانه نه خدارو میشناسی نه مفهوم عدالت رو عزیزم اگه هدف دنیا بود درسته عدالتی وجود نداشت چرا که قط ...

خب خدا همون اول انسان شناسی و خدا شناسی رو میگفت تا من بهش تهمت نمیزدم 

عزیزم اونور ادامه ی حیاته و با وسعت بیشتر و جدی تر طول این دنیا نسبته به اخرت مثل طول حیات جنینی نسبت به حیات این دنیاست که قابل مقایسه نیس مسئله اینه که ما این دنیارو جدی گرفتیم بعد هم مباحث خداشناسی و انسان شناسی رو باید بری دنبالش قران و احادیث اهل بیت بهت الهم که نمیشه

عزیزم حیات انسان بر پایه ی عشق بنا شده خدا عاشق بنده هاشه گ هر چی به نفعش هست رو در اختیارش میزاره

کودکی رو در نظر بگیر که چاقو براش جذابه و اصرار داره که میخواد باهاش بازی کنه اما من پدر و مادر میدونم که چاقو براش خطرناکه به اصرارش توجهی نمیکنم بچه پیش خودش میگه چه پدر و مادر ظالمی دارم رابطه ی خدا با بنده هم همینه همه با عشق و مصلحته منتها ما درک نمیکنیم

شنیدی هر که مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند یکی که یه عمر با فقر و بدبختی دست گ پنجه نرم میکنه  و ناشکری نمیکنه خدا عوضش رو بی نهایت بهش در ابدیت میده نه دنیایی که چهار صباحه

بعدم مسئله ی رشد انسانیه اهن هر چی بیشتر چکش بخوره ناخالصیش ببشتر جدا میشه و ناب و خالص تر میشه انسان تو سختی ها ظرفیت های وجودی خودشو بیشتر میشناسه مگرنه آدم پولدار بی غم که فقط کارش خور و خواب و خوش و... 

شنیدی هر که مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند یکی که یه عمر با فقر و بدبختی دست گ پنجه نرم میکنه و ...

مشکل اینه من خوشی اون دنیا رو نمیخوام تو این دنیا بده اونجا رو نمیخواگ