2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منظورش هزار بود یا ملیون🥴

اگه فهمیدی به منم بگو با هزارش که فقط یه دسته گل ساده میشه خرید شاید میلیون گفته😂

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

میتونی طلا بخری ماشین بخری یا موتور

موتور که به کارش نمیاد اونم ۲۰۰ تومنی

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

اگه فهمیدی به منم بگو با هزارش که فقط یه دسته گل ساده میشه خرید شاید میلیون گفته😂

چرا فکر میکنی یه دسته گل ۲۵۰ هست؟ 

من یه باکس گل واسه روز پرستار برا یکی گرفتم ۶۵۰‌ بود حالا اونیم که میخواستم اصلا نشد چون باکس های خوب یک ملیون به بالا بودن

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

موتور که به کارش نمیاد اونم ۲۰۰ تومنی

یه پسر گفت موتور 

من یه جا خوندم تمامی پسرا عشق نهفته به موتور دارن

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

چرا فکر میکنی یه دسته گل ۲۵۰ هست؟ من یه باکس گل واسه روز پرستار برا یکی گرفتم ۶۵۰‌ بود حالا اونیم که ...

میدونم دوست عزیز منم گفتم دسته گل ساده منظورم در حد دو سه شاخه گل و تزیین ساده بود

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

یه پسر گفت موتور من یه جا خوندم تمامی پسرا عشق نهفته به موتور دارن

من خیر 

چون خطرناکه

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز