2777
2789
عنوان

سلام کسی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 27 پست

بدبختی با هیچکسم تو خانوادم نمیتونم حرف بزنم تا دلم اروم شه خواهرم هر کدوم دوتا دارن چپ میرن راست میان میگن بچه دومم اوردن با شرایط ما که انقد دست تنهاییم دیوونگی محضه حالا تازه من با همسرمم یه سری مشکلات سخت دارم همش میگم خدا کنه پا قدم این کوچولو زندگیمون خوب بشه البته منو همسرم همدیگرو دوست داریم اما یه سری مشکلات زندگیمونو خیلی سخت کرده.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مال منم میشن دو سال و نه ماه به نظر شما به بچه اولم ظلم نمیشه خیلی ناراحتم واسه پسرم

نه اول از همه یه مقدار از وابستگیت به بچه اولت کم کن مثلا ساعتهایی پیشش نباش بزار با بچه های دیگه بازی کنه یه ذره فاصله بده. بعد سعی کن عادت کنه شبا تنهایی بخوابه البته کم کم . بعد وقتی خواستی بهش بگی راجع به نی نی بگو خواهر یا برادرت قراره برات کادو بیاره یه عالمه چیز یواشکی براش بگیر کادو کن بعد زایمان با خودت ببر خونه بگو اینارو نی نی آورده بعدشم خیلی خوبه بعد یه سال با هم همبازی میشن

نه اول از همه یه مقدار از وابستگیت به بچه اولت کم کن مثلا ساعتهایی پیشش نباش بزار با بچه های دیگه با ...

مرسی عزیزم راستش خودمم خیلی به پسرم وابستم تحمل یه ساعت دوریشو ندارم از همین حالا همش تو فکرم که روز زایمان چه جوری دووم بیارم دور از پسرم باشم 

دقیقا توصیه بهداشت هم همین بود میگفت ۳سال فاصله سنی عالییییی

من خودم فاصله سنی سه تا چهار سالو دوست دارم اما چون مامانم نیست و واقعا کمک دست ندارم ازون ور خواهرم و میبینم که چقد اذیت میشه ازونورم شرایط روحیه خودم خیلی مساعد نیست ناراحتم تازه میخواستم برم دنبال ادامه درسم و خودمو خارج از خونه مشغول کنم که یکم فکرم ازاد بشه الان واقعا به ایندم خوش بین نیستم و نگرانم.

منم دومیم ک باردار شدم اولیم نه ماهش بود شبانه روز گریه میکردم.تازه داشتم ب شرایط عادت میکردم و منم ب فکر شغل واینا بودم.واقعن روزهای سختی گذروندم.حالا اولیم 3 سالشه.و همچنان سخت

مردی ک با همسرش مانند شاهزاده ها رفتار میکند نشا ن دهنده آنست ک روی دستهای یک ملکه بزرگ شده است..
منم دومیم ک باردار شدم اولیم نه ماهش بود شبانه روز گریه میکردم.تازه داشتم ب شرایط عادت میکردم و منم ...

وای نه ماه اختلاف که فکر کنم خیییلییییی دیگه سخته خدا کمکت کنه عزیزم انشالله روز به روز شرایطتت بهتر واسون تر بشه و بتونی لذتشو ببری.

مرسی عزیزم راستش خودمم خیلی به پسرم وابستم تحمل یه ساعت دوریشو ندارم از همین حالا همش تو فکرم که روز ...

خب طبیعیه منم سر بچه اولم اینجوری بودم یه ذره که مستقل بشه بچه راحت میشی من موقع از شیر گرفتن بچه گریه میکردم می گفتم حالا با چه بهانه ایی بغلم میاد . ولی باید سعی کنی وابستگی رو کم کنی راههای زیادی هست میتونی پرستار بگیری تو بازی با بچه و گذروندن امورات بچه کمکت کنه یا اگه مادرت میتونه کمکت کنه 

شبا اکثرا اینجوری بیخواب میشمو فکر و خیال میکنم فقط امیدم اینه که دومیم پسر باشه تا تنوع بشه برام و حالا که نا خواسته شده لاقل پسر بشه که دختر و پسر هردو رو دیگه داشته باشم

بدبختی با هیچکسم تو خانوادم نمیتونم حرف بزنم تا دلم اروم شه خواهرم هر کدوم دوتا دارن چپ میرن راست می ...

عزیزم اروم باش و مدام ازخدابخواه توانشو بهت بده.ان شاالله بسلامتی و راحت دوران بارداریت طی بشه .

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
انقد عذاب وجدان دارن واسه پسرم آخه این یکی دختر و من ویار شدید دارم بمیرم براش نمی تونم خوب بهش برسم

وای اصلا اینجوری فکر نکن عزیزم

در عوض بزرگ بشن خیلی خوبه فاصلا سنیشون 

میشن همدم و رفیق هم حرف همو میفهمن

خدا عمری به من بدهد پیر شدنت را ببینم ،موهای سفید زیبایت را ،لرزش ریز دستهایت ؛ چشمان قشنگت را پشت عینکهای ته استکانی ،خدا عمری به من بدهد که تا آخر با تو باشم؛من خودم را تا بینهایت با تو تصور کرده ام...