2777
2789
عنوان

واژن بد بو

9176 بازدید | 30 پست

دوستان اگر کسی برای عفونت قارچی به دکتر مراجعه کرده ودارومصرف کرده سوزش وخارش قطع شده ودکتر هم گفته عفونتت خوب شده ولی دو روز بعد با ترشح سبز وبوی گندیده ماهی احساس کردید ودیدید قرص مترونیدازول هر ۸ساعت تا دوهفته وکپسول آموکسی سیلین که مکمل این دارو هست وتداخل دارویی نداره هر ۸ساعت تا یک هفته باهم مصرف کنید نگران نباشید اطلاعات غلط در اختیار دوستانم نمیذارم که خدای نکرده تاقیامت شرمنده بشم 

تاآخر آذرماه به وزن ۵۴ کیلو میرسم قول شرف 💃💃💃💃💃💃

كلا امروز گير دادي به هر چي بد بو هست؟!!!!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم تجویز الکی نکن. هر کس ممکنه یه مشکلی داشته باشه باید بره بررسی کنه. سر خود که نباید قرص خورد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
كلا امروز گير دادي به هر چي بد بو هست؟!!!!!!        

اخه مرتب دوستان این مشکل رو داشتن وواسه خیلی از خانم ها سالی یک تا دوبار پیش میاد واین موضوع واقعا آدم رو ازشوهرس دور میکنه وشاید هم واسه همیشه از خانمشون زده میشن خواستم کمکی به دوستان گلم کرده باشم 

خانم تجویز الکی نکن. هر کس ممکنه یه مشکلی داشته باشه باید بره بررسی کنه. سر خود که نباید قرص خورد

عزیزم این توصیه های من واسه کسانی که به صدتا دکتر مراجعه کردن وجوابی نگرفتن واسه بعضی ها اینقدر آزار دهنده که حاضرن سم رو هم امتحان کنن شما امتحان نکنید انشاالله که اصلا هیچوقت نیاز به هیچ دارویی نداشته باشید 

عزیزم هیچ پزشک حاذقی هم ندیده و معاینه نکرده و شرح حال نگرفته جرات تجویز دارو رو به این صورت نداره، خیر خواهی شما رو درک می کنم اما بی احتیاطی شما رو خیر. 

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
عزیزم این توصیه های من واسه کسانی که به صدتا دکتر مراجعه کردن وجوابی نگرفتن واسه بعضی ها اینقدر آزار ...

این ابتدایی ترین داروهاست لازم باشه دکتر میده. ولی نوع عفونتها که یکی نیست که بشه یه نسخه پیچید برا همه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

هرکس صلاح دید استفاده کنه ملت بی سواد نیستن خیلی از داروهارو میشناسن ومرتب هم درحال استفاده هستن همین قرص مترونیدازول رو هربار که برید دندان پزشکی با آموکسی سیلین تجویز میکنه تاحالاهم کسی با این دارو نمرده