2777
2789

عزیزم‌من خیاطی بلد نیستم ولی یه دونه تو ولیعصر بالاتز ار میدون پروین اعتصامی نرسیده به ایرداک مجتمع فنی حرفه ای هست متدشم صد دصد بروزه کنارش یه دبستان هست اشتباه نکنم اونجا سر بزن

سلام خانمی بله من میشناسم

جاریه من تو یه پایگاهی تدریس میکنه کارش خیلی عالیه من که هرچی میخوام فقط میدم دست اون برام بدوزه از کارش راضیم چند نفر از دوستامم رفتم پیشش اموزش دیدن

R.        E.         G  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانمی بله من میشناسم

جاریه من تو یه پایگاهی تدریس میکنه کارش خیلی عالیه من که هرچی میخوام فقط میدم دست اون برام بدوزه از کارش راضیم چند نفر از دوستامم رفتن پیشش اموزش دیدن اگر خواستی معرفی کنم

R.        E.         G  

یه اموزشگاه با تجربه و خوب هم هست روبروی مسجد گچیله شماره وادرس دقیقشو ندارم ولی میدونم خیلی ساله تو این کارن . میتونی بری روبروی مسجد گچیل اونجا رو بگردی 

دیکه اینارو بلد بودم ببین کدومش به ادرس خودت نزدیکتره

سلام خانمی بله من میشناسم جاریه من تو یه پایگاهی تدریس میکنه کارش خیلی عالیه من که هرچی میخوام فقط ...

میشه بگین کدوم پایگاه و مسیرش کجاست؟

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر
یه اموزشگاه با تجربه و خوب هم هست روبروی مسجد گچیله شماره وادرس دقیقشو ندارم ولی میدونم خیلی ساله تو ...

حتما سر میزنم

خانومی خیاطی رو‌چکار کردی پیش کی رفتی؟ منم تبریزم میخوام یاد بگیرم نمیدونم کجا برم خوب یاد بگیرم&nbs ...

سلام عزیزم نه دیگه من پیگیری نکردم و احساس کردم علاقه ندارم و نرفتم حتما جای خوب تحقیق کن برو