2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

37 هفته زوده

هرچی روند طبیعی خودش بهتره

حتی سزارین هم از 38 به بعده

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹

گلم ایشالا دخترت زودی دنیا میاد 

میشه لحظه زایمان دعا کنی من و امیرعلی باهم ازدواج کنیم؟ اسمم ماریا هست

دعا کن امسال باهاش ازدواج کنم 

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

گلم ایشالا دخترت زودی دنیا میاد میشه لحظه زایمان دعا کنی من و امیرعلی باهم ازدواج کنیم؟ اسمم ماریا ه ...

مال من پسره ولی چشم گلم  حتما   انشالله ب خوشی و  سلامتی بهم برسین گلم

زن میرزا  کوچک خان جنگلی   
مال من پسره ولی چشم گلم حتما انشالله ب خوشی و سلامتی بهم برسین گلم

ببخشید با ی کاربر دیگ اشتباه گرفتمتون :)

ایشالا پسرتون سالم ب دنیا بیاد 

ممنونم😇

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

هعی خواهر زور نزن نمیشه😂 به من گفته بودن احتمال زایمان زودرس دارم ولی سی و نه هفته زایمان کردم با اینکه کلییی ورزش میکردم شیاف گل مغربی استفاده میکردم خاکشیر میخوردم دیگه نمیدونم رابطه بدون پیشگیری داشتیم ، دوبار هم رفتم پیش ماما برام معاینه تحریکی انجام داد 

ولی اون شبی که زایمان کردیم روزش هم روغن کرچک خوردم هم نصف لیوان گلاب خوردم نمیدونم تاثیر کدوم بود که شبش زایمان کردم

هعی خواهر زور نزن نمیشه😂 به من گفته بودن احتمال زایمان زودرس دارم ولی سی و نه هفته زایمان کردم با ا ...

والله من روغن کرچک خوردم تخمشم نبود  

زن میرزا  کوچک خان جنگلی   
والله من روغن کرچک خوردم تخمشم نبود

عزیزم😂

حالا آن شا الله به سلامتی دنیا میاد🩷

دختره یا پسره؟ اسم انتخاب کردین؟ 

منم تازه سه هفته ای هس زایمان کردم دخترم تازه خوابید با اینکه از دیشبه نخوابیدم ولی خوابم نمیاد

عزیزم😂حالا آن شا الله به سلامتی دنیا میاد🩷دختره یا پسره؟ اسم انتخاب کردین؟ منم تازه سه هفته ای هس ...

فدات گلم  پسره اسمشو هنوز نمیدونم چی بزاریم    بسلامتی گلم    معلومه خیلی  شیطونه 

زن میرزا  کوچک خان جنگلی   
اخی🥹منم همون روز زایمان اسم انتخاب کردم😂 ما بین وینا و لنا مونده بودیم اخر لنا گزاشتیم

منم شوهرم میگ بهراد  ولی نمیدونم چی میخواد بزاره

زن میرزا  کوچک خان جنگلی