2777
2789
عنوان

بچه ها لنز طبي میخوام بگیرم

152 بازدید | 9 پست

میخوام لنز طبي بگیرم شماره چشمم 3.5 رنگ طوسی مد نظرمه حالا رنگش زیاد مهم نیست فقط میخوام یه مارک و جنس خوب باشه جنس خوب لنز چی هست بچه ها و قیمتش الان چنده حدودا؟ چه رنگهاییش خوشگله قبلا سبز داشتم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون لنز سبزمم تا 5 سال داشتم 😂 13 سالم بود خریده بودم برای عروسی داییم،. آخرم نذاشتمش چون بچه بودم اون موقع هم چشمام ضعیف نبود😁ولی برای عروسی عموم 15 سالم بودم گذاشتمش 

ولی الان که 20 سالمه چشمام شماره اش رفته بالا صرفا برای زیباییش نمیخوام فقط میخوام که راحت باشم اخه با عینک راحت نیستم تو خونه ام نمیزنم ولی میرم بیرون دیگه واقعا هیچی نمیبینم خیلی سخته 

منم خیلی دوس دارم لنز بذارم اما گذاشتن و دراوردنش خیلی ی ی سخته برام . 🥲

نه بابا سخت نیست عزیزم نترسید برای گذاشتنش راحت باشید هیچی نمیشه، تازه به ابزاری هم اومده بدون دخالت دست میتونید بذارید 

نه بابا سخت نیست عزیزم نترسید برای گذاشتنش راحت باشید هیچی نمیشه، تازه به ابزاری هم اومده بدون دخالت ...

چشمم میترسه. یجوری خودش و جمع میکنه اصن دونفری ام نمیتونیم بذاریم واسه عروسیم داستان داشنم

اون لنز سبزمم تا 5 سال داشتم 😂 13 سالم بود خریده بودم برای عروسی داییم،. آخرم نذاشتمش چون بچه بودم ...

یه لنز هست اسمش لنز شارژی شب میزاری صبح بلند میشی شماره چشمت برمیگرده حالت اول ولی تا شب بایپ قبل خواب لنز دوباره بزاری اسمش ortho-k باید بری دکتر بر اساس چشمت بسازه برات و بیشتر برای زیر ۱۸ سال خوبه که چشماره چشم بالا نره برای افراد بالغ تاثیری ندارد فقط باعث میشه شماره چشم بیاد تا آخر پایین 

چشمم میترسه. یجوری خودش و جمع میکنه اصن دونفری ام نمیتونیم بذاریم واسه عروسیم داستان داشنم

منم اولین بار که میخواستم بذارم مامانم اومد حتی دادشم اومد گفت بذارم برات 😂داستان داشتیم 

ولی خب خودم تو آینه خودمو نگاه کردم چند بار انجام دادم عادت کردم دیگه خودت باید انجام بدی تا عادت کنی