2821
2789
عنوان

سادگی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 53 پست
حالا عزیزم همین هنرمندا که در موردشون شایعه میشه و میان میگن نه بابا همچین چیزی نیست و شایعه ستباور ...

وای خانوادم بفهمن میگن تو چرا انقد ساده ای که دیگران اینجور راجبت فکر کنن مردم همه جور  کاری میکنن هبچی ازشون مشخص نیست تو اینجوری این فکرها اعصابمو بهم میریزه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

والا از خدا که پنهون نیست خواهر از شما چه پنهون. من از این طور آدما خیلی دور وبرمهو وقتی میبینم خیلی ...

ببین من پرسنل شرکت اونها نیستم دو هفته اس اومدم فردا هم میرم 

وای خانوادم بفهمن میگن تو چرا انقد ساده ای که دیگران اینجور راجبت فکر کنن مردم همه جور کاری میکنن ه ...

خب خانوادت دوست دارن و میدونن  که چقد بی شیله پیله ای بخاطر همین همش نگرانن کسی در موردت حرف در نیاره. 

ولی بهشون بگو من شاید ساده باشم ولی زرنگم. سرم تو کار خودمه و مسؤول ذهن و افکار بیمار گونه ی مردم نیستم. 

و واقعاً زرنگ باش. برا هر کارت حساب و کتاب داشته باش و برای هر قدمت درست و حسابی فکر کن. یعنی تصمیمات لحظه ای و احساسی نباشن و اینو به خونوادت ثابت کن

ببین من پرسنل شرکت اونها نیستم دو هفته اس اومدم فردا هم میرم

اگه کارت اونجا تموم شده و می خوای بری که دیگه اصلا لازم نبود به خودت این همه استرس وارد کنی به خاطر نگآه های عنتر خانوم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792