2789
عنوان

سادگی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 53 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین مدیر مالی چون من همشهری خودش هستم خیلی تحویلم میگیره اینها خیال کردن خبریه بدتر اینکه فکر کنن ...

حالا این مدیر تون کارشون به رسم همشری بودن خیلی عالیه و خوبه که هواتونو دارهو لطف بزرگی میکنه بابت این کارش. حالا هرکی هرچی میخواد فکر کنه. 

این خانمم اگه باهاش در ارتباط دوستانه ای هستین و میدونید که با توضیح دادان براش اون سوؤ تفاهم ایجاد شده در ذهنش رفع میشه  خیلی مختصر بهش بگید که جز مسائل کاری چیزی بینتون نیست. 

ولی اگه هیچ ارتباطی جز سلام بین شما و اون خانم نیست بهیچ وجه تأکید میکنم به هیچ وجه براش توضیح ندید. چون هرچی بگید براش قانع کننده نخواهد بود و اون فکری که تو ذهنشه رو باور میکنه. چون آدما هر چی رو که خودشون دوست دارن  باور میکنن برای تفسیر مسائل

عمش احساس میکنم سادگی کردم اگر کمی صبر میکردن دختره برع از راهرو بعد میرفتم تو اتاق بهتر بود

این رفتار رو نکن اصلا

. چون هم باعت جلب توجه میشه و هم برات شایعه های زیاد بار میاره که آره دختره گذاشت من برم بعد خودش رفت تو اتاق

حالا این مدیر تون کارشون به رسم همشری بودن خیلی عالیه و خوبه که هواتونو دارهو لطف بزرگی میکنه بابت ا ...

کاملا موافقم با حرفتون من اصلا فکرشم نمیکردم این دختره راجب من اینجور فکر کنه مدیر مالی مجرد همشهری خودمه سبگار از دهنش نمیافته و راستش روز پنج شنبه که تنها بودم تو اتاق صدای تلفنش اومد داشت با یکی اروم اروم حرف میزد خیلی تابلو بود که با یه خانمه نمیدونم چرا در مورد من این فکر رو‌کرده دختره 

کاملا موافقم با حرفتون من اصلا فکرشم نمیکردم این دختره راجب من اینجور فکر کنه مدیر مالی مجرد همشهری ...

عزیزم نه تنها الان، همیشه ی زندگیت،  تا وقتی که هیچ کار اشتباهی نکردی، نگران فکر دیگران نباش. چون بعضی مغزها مریضن و قابل شفا نیستن. اینو منی که هزاران برا تجربش کردم بهت میگم. 

من کمکمو کردم وقتی یه شایعه ای برای هنرمندا میشه میان توضیح میدن..

حالا عزیزم همین هنرمندا که در موردشون شایعه میشه و میان میگن نه بابا همچین چیزی نیست و شایعه ست

باور کن نصف بیشتر مردم قبول نمیکنن که شایعه بوده و میان میگن طرفو باش فکر کرده ما اون دو گوشیم اومده می خواد با حرفاش گندشو ماست مالی کنه و ما رو قانع کنه

حالا عزیزم همین هنرمندا که در موردشون شایعه میشه و میان میگن نه بابا همچین چیزی نیست و شایعه ستباور ...

اره اخه ایشون میگه خیال میکنه طرف..خیال طرف با توضیح باید راحت شه دیگه

بهم احترام بگذاریم و مودب باشیم.

اره اخه ایشون میگه خیال میکنه طرف..خیال طرف با توضیح باید راحت شه دیگه

والا از خدا که پنهون نیست خواهر از شما چه پنهون. 

من از این طور آدما خیلی دور وبرمه

و وقتی میبینم خیلی خیااال میکنن به حال خودشون میزارمشون تا قشنننننننگ بسوزن با خیالشون🤭