2777
2789
عنوان

بیایین بگید حق با کیه

112 بازدید | 18 پست

کنکوریم 

خانوادم همش میگن بخون بخون باید دانشگاه دولتی و فرهنگیان قبول بشی 

نه کتاب تستی نه کلاسی نه آموزشگاهی هیچی و هیچی 

تجدیدی داشتم چندتا حتی حاضر نیستن پول بدن به مدرسه برم تجدیدیامو پاس کنم 

خیلی ناراحتم از اینکه هیچ کاری برام نمیکنن و توقعشونم بالاست

یکی از آشناهامون کنکور قبول شده رشته خوب البته خانوادش حمایتش کردن دیشب هم جشن مفصل گرفت

حالا هی میکوبن تو سرم که تو هیچی نیستی ،به هیچ جا نمیرسی ،خاک بر سرت یاد بگیر،دردوبلاش بخوره تو سرت 

نه روحیه و انگیزه گذاشتن برام نه حمایتم میکنند 

دلم رو به چی خوش کنم؟؟؟خداشاهده هزارتومن حاضر نیستن خرجم کنند

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اصن آرامش ندارم تو خونه بتونم درس بخونم 

همش خانوادم یا دارن باهم دعوا میکنن 

پدر و مادرم هر دو اعتیاد دارن برادرم مبتلا به اسکیزوفرنی هست 

از صبح تا شب برادرم آهنگ میزاره رو تلوزیون و صداشم بلند می‌کنه بغل گوش من زبون هم حالیش نیست زورمونم بهش نمیرسه

خواهرمم رو اون یکی تلوزیون مرتب با صدای بلند برنامه کودک میبینه بعدشم پدرم اخبار میبینه و فیلم همه شون با صدای زیاد هرچقدرم میگم کم کنید صدارو گوش نمیکنند

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

کتابخونه و بیرون هم نمیزارن برم 😔

ساعت ۹ و نیم خاموشی میزنند میخوابند هیچکس هم حق نداره لامپ روشن کنه دعوام میکنن که بخواب لامپ روشن نزار 

سرکارم نمیزارن برم حداقل خرج چهارتا کتاب تستی کلاسی چیزی در بیارم 

خسته شدم از این وضعیتم 

همش جنگ و دعوا ،فحش ،کتک و..😔

چقدر وضعیتت سخته

خیلی موندم تو گِل هیچ راهی ندارم

خب بگو چجوری قبول شم؟ به نظرم این همه امکانات ک فراهم کردید خیلی زیاده نصفش کنید 😐چشون این خانواده ...

خسته شدم دیگه هیچ راه نجاتی نیست

حتی ازدواج هم با این وضعیتم نمیتونم کنم 😔

جهیزیه فراهم نمیکنند برام بالاخره اون پسره یه حلقه نمیخواد؟؟؟

دارن هااا دلشون نمیاد خرج ما بچه ها کنند همش تو راه اون زهرماری میدن میره

چه وضعی خودشون معتادن بقیه رو تو سرت میزنن؟ 😐

حتی قبول نمیکنند که اعتیاد دارن میگن ما معتاد نیستیم برای سرگرمیه 

اگر بگم معتادین شروع میکنند فحش کشی و کتک و توهین

برو با معلمی مدیری چیزی حرف بزن بلکه ی راهی جلو پات بزارن

اون ها یه مشت معلم و مدیر عقده ایی پولکی هستن 

دل خوشی ازشون ندارم خیلی اذیتم کردن 

مدیرم همش میگه پول بیار پول بیار تا برات کارتو انجام بدم اخلاقم نداره همش دنبال پوله 

معلم ها برای  اونایی که تجدیدی داشتن با پول سئوالارو گفتن بهشون و کمکشون کردن

2827
2791
2779
2792