2777
2789
عنوان

همه میگن طلاق بگیر

258 بازدید | 15 پست

نزدیک ۶ ماهه ازدواج کردم خیلی مشکل داشتیم دخالت های خانواده شوهرم خیلی زیاده خیلی 

به حدی که میگن وام ازدواج تو یا بده به ما بگیرمش یا به شوهرم میگن طلاقش بده وقتی نمیده به تو یا به ما 

بنظرتون مقصر اصلی کیه شوهرم توان گرفتنش رو نداره وام خودش فروخت جهیزیه خرید این وام میگه کاری چیزی راه بندازم ولی دروغ میگه میده خانواده ش اومدم قهر چون زدم گفت چون وام نه به من میدی نه خانواده ام 

شکایت کردم 

خیلی دوسش دارم ولی بهش اعتماد ندارم حاظرم جونمم بهش بدم اونم همینطوره ولی میگه اگ پدرم گفت بمیر میمیرم پس چی فکر کردی منم سر همین حساب ک لج کردم وام بهش ندادم چون میدونم دو دستی تقدیم آقاش میکنه همه خانواده ام میگن طلاق بگیر ولی من دوسش دارم تو این یک هفته یبارم تماس نگرفت همیشه همینطوره هروقت میام قهر اصلا زنگ نمیزنه هیچ

من نمیگم بمون یا طلاق بگیر ،ولی شرایطی که شما داری تو زندگی مشترک خیلییییی سخته ،چطور میخوای بعدا تحمل کنی

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدایی اینحوریشو ندیده بودم سفت و سخت وایسا سر حرفت چه پروئن از روز اول می‌خوام گربه رو دم حجله بکشن که حرف حرف خانوادش باشه یعنی وام و بدی به خانواده شوهرت اگر قرار باشه وام به کسی بدی اون خانواده خودته که زحمت کشیدن جهیزیه تهیه کردن چقدر پرووووو هستتتن وااای من به جات کلی حرصم گرقت

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
من نمیگم بمون یا طلاق بگیر ،ولی شرایطی که شما داری تو زندگی مشترک خیلییییی سخته ،چطور میخوای بعدا تح ...

امضات جیگرمو خون کرد . منم از بابام شاکیم

برای خورشید پس از شبای طولانی...

خیل اوضاعت بده و عین شما داشتیم بارها رفت قهر و برگشت اخرم پسره درست نشد اونم مادره پسره حقوق پسره رو میگرفت و ریز ریز میداد بهشون

پسره هم هیچی نمیگفت و دهن بین خانواده اش بود

بعد از کلی قهر و قول اخرشم درست نشد و طلاق گرفتن

امضات جیگرمو خون کرد . منم از بابام شاکیم

بیشتر ناراحتیم بابت اعتماد به نفسیه که کشت 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

باباش عروسی گرفت براتون؟ ساپورت مالی میکنه یا نه

آره برامون عروسی گرفت فامیلای خودشو دعوت کرد لباس عروس پوشیدم آرایشگاه رفتم ۲۰ تومن شد خواننده ۱۰ میلیون گرفت عکاس ۱۷ میلیون غذا های عروسی نزدیک ۲۷ میلیون 

خدایی اینحوریشو ندیده بودم سفت و سخت وایسا سر حرفت چه پروئن از روز اول می‌خوام گربه رو دم حجله بکشن ...

والا منم میخواستن حرفشون به کرسی برسونن که من شهر پسرشون زندگی کنم مشهد یعنی ولی من 😂زورم بیشتر بود شوهرم بخاطرم اومد شیراز مامانش داره میترکه