2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سعی کن جاهایی که نت برگ داره رو استغاده نکنی . برات کیفیت مهم باشه نه قیمت البته جایی ام که من میرم خیلی گرون نیست کل بدن الان آف گداشته 317 کل بدن و دیگه زیر بغل اینا که خیلی ارزونه . اگه سمته شرقی برو اونجا که من میرم من خودم خیلی راضی ام فلکه اول تهرانپارسه 77298888

عزيزم من سوال شمارو ديروز فكر كنم تاپيك كردم كه خيليا جواب دادن ربطي نداره البته من همچنان ميترسم م ...

عزیزم چون اشعه لیزر تا فولیکول های مو فقط تاثیر میذاره و رو  پوست و اندام های داخلی تاثیری نداره جای نگرانی نیست اما بهتره این کار رو یا قبل از بارداری یا بعد از تموم شدن بارداریت انجام بدی. یه سایت هست به اسم تهران اسکین که اطلاعات خیلی خوبی تو زمینه پوست و لیزر داره من هر روز مطالبش رو میخونم بهتون پبشنهاد میکنم سایتش رو سر بزنید. لینک زیر هم در مورد اطلاعات لیزر تو بارداری هست که میتونی بخونی عزیزم
http://www.tehranskin.com/?s=لیزر در بارداری

کلينيک زيبايي ادونيس

ليزر موهاي زايد (با مجهزترين دستگاه روز دنيا و کاملا بدون درد ) در کلينيک زيبايي ادونيس

به متولدين هر ماه 50 هزار تومان تخفيف در کليه خدمات در ماه تولدشان داده ميشود.

ساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19

تلفن جهت هماهنگي 86110844-86110849 – 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد6

سلام من خودم در این زمینه سوال های زیادی داشتم تو سایت دکتر زرگنج فرد این سوالات جواب داده شده یه نکته جالبی که داره این خانم دکتر بیماری های زنان نازایی و لابیا پلاستی ,بوتاکس صورت, واژینیسموس و لیزر موهای زائد هم انجام میده به نظرم حتما تو این سایت برید و سوال هاتون بپرسید

عزیزم سعی کن جاهایی که نت برگ داره رو استغاده نکنی . برات کیفیت مهم باشه نه قیمت البته جایی ام که من ...

ینی عالی هستی تو اصلا هم تابلو نیست که داری تبلیغ میکنی به زبونای مختلف تو تمام تاپیکا تبلیغ این مرکزو کردی..وااااقعا که خنده داره

من برای لیزر موهای زایدم اول میرفتم یه جایی تو کوثر.نت برگ داره هر نت برگش 7 تومنه.برایلیزر صورت میرفتم .اونجا دستگاهش لیزر الکساندرایت بود.خوب قویه.منتها چون کل بدن رو میخواستم لیزر موهای زائد برم گرون درمیومد.دو تا مرکز لیزر هست.الان لیزرموهای بدن پیش اون میرم.کارشون خوبه تو لیزر موهای زائد فقط تا دو دفعه ی اول نت برگ 1200 داره بعدش میشه 3 تومن.من راضیم با اینکه الکس قوی تره اما اینم خوبه.کلا واسه لیزر موهای زائد خوبه دیگه.

نت برگ بگیر که برات ارزون دربیاد.عوارض لیزر که بنظرم فقط اینه پوستو یکم پیر میکنه.به نظر من دستگاه لیزر الکساندرایت برای لیزر موهای زائد خوب نیس.چون دستگاهش قویه و اون منطقه هم تیرس خطرناکه.برای لیزر بدن هم یکم گرون میشه.با نت برگ هفت تومن یه ملیون جلسه ای میشه دیگه.