2777
2789
عنوان

ترک تحصیل کردم

187 بازدید | 16 پست

پایه دهم کاردانش بودم و چند روز پیش ترک تحصیل کردم بخاطر وضع مالی،و می‌خوام برم سرکار و مدرکم رو برم بزرگسالان بگیرم،قبلش چندبار رفتیم مدرسه بغلی که انسانی ثبت نام کنن ولی گفتن جا نیست و این حرفا،ولی معاون مدرسه قبلی دوست مامانمه و بهش گفته میرم با مدیر مدرسه بغلی حرف میزنم که بزارنش انسانی،منم علاقه ای به انسانی ندارم،بنظرتون چیکار کنم 

اگه درست فوق العاده خوب نیست درس به دردت نمیخوره.بچسب به یه هنر

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 به شانه ام زدی تا تنهایم را تکانده باشی -به چه دلخوش کرده ای؟! *تکاندن برف از شانه های آدم برفی؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه رشته ای دوست داری؟کارو دانش که می‌رفتی باید پول زیادی میدادی؟

رشته ای که من بودم لپ‌تاپ لازم داشتم و خرجای دیگه برای طراحی و اینا بقیه بچه ها که وسایل خریده بودن غیر از لپ‌تاپ تا الان 5 تومن هزینه کرده بودن

بنظرم اول برو دنبال کار خوب بگرد

بعدم بخوای دوباره ادامه تحصیل بدی خیلی دوندگی داره

یکی از بچه ها پارسال دوباره داشت دهم رو میخوند هر روز یه پاش اداره آموزش و پرورش بود یه پاش مدرسه

آخرم دوباره ترک تحصیل کرد و ادامه نداد

نگاه به اسمم نکنید خیلی مظلومم😔😂
بنظرم اول برو دنبال کار خوب بگردبعدم بخوای دوباره ادامه تحصیل بدی خیلی دوندگی دارهیکی از بچه ها پارس ...

کار پیدا کردم،ولی اینکه مامانم دوباره اینجوری گفت ریختم بهم،نمیدونم چیکار کنم بهشونم گفتم انسانی آینده نداره و آخرشم نه کار دارم نه هیچی،الانم بخوام برم که نمیتونم خودمو برسونم به بقیه