2777
2789
عنوان

به هم میخوریم

169 بازدید | 17 پست

خودم ۱۶۰قدمه تا حدودی خوشگلم با خانواده خوش اخلاق و هیکلم هم تقریبا خوبه خانوادم یکم سخت گیرن ولی خودم وقتی میریم دانشگاه با مانتو میرم و موهامم یکم بیرونه دانشجوی شهر دیگه ام ولی چار چوب دارم برای خودم با کسی گرم نمیگیرم سرم به درسمه 

اون پسره تو کلاسمون ۱۹۰قدشه.هم‌سنیم فکر کنم چهره معمولی رو به خوب تا حدودی مذهبی خوش اخلاق(با رفیقاش) با دخترا حرف نمیزنه اگرم باشه در حد سلام ک خسته نباشید. ولی امروزی لباس میپوشه نه اینکه جلف و لش باشه ولی خب خوشتیپ هم هست نه لاغره نه چاق 

وضع مالی‌مون تقریبا یجوره .جفتمون هم دانشجوییم  بیرجند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالتونه؟ هم سنید؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

کار به 30سانت اختلاف ارتفاع ندارم ولی 

پول چی ؟آینده ؟از همه مهم تر اون خامه هم سن آخه ؟باید چند سالی بزرگتر باشه اصلا پسر دانشجو مقطع لیسانس چی می‌فهمه ؟

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
اون یه چند ماه بزرگتره۲۲تقریبا

عاقله؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

کار به 30سانت اختلاف ارتفاع ندارم ولی پول چی ؟آینده ؟از همه مهم تر اون خامه هم سن آخه ؟باید چند سالی ...

دانشجوی پزشکی هستیم

واقعا خودمم نمیدونم آینده چجوره

با رفیقای خودش که شوخی میکنه و میخندهبا دخترا سنگینهوالا آره فکر کنم یکمم هم خجالتیه

خوب فکر کن و سعی کن بشناسیش

دانشجوی پزشکی هستیمواقعا خودمم نمیدونم آینده چجوره

پس چرا آنقدر نسنجیده حرف میزنی میتونید تا 2سال بعد مستقل شید هم درس بخونید هم زندگی بچرخونید ؟هر وقت با نهایت 2سال نامزدی اینا مهیا شد بعد به ازدواج فکر کن عجیبه که مسایل تا این حد مهم رو از تو نی نی سایت نظر بخوای 

زیادم با هم باشید تا روزی روزگاری شرایط اوکی بشه فقط و فقط ضربه میخورید 

هر موقع شرایطشم جور بود اون موقع اقدام نه الان 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣