2777
2789
عنوان

حذف تاپیک قبلم

61 بازدید | 8 پست

نمیدونم کی گزارش زد حذف بشه ولی من اصلا پشیمون نیستم تز زدنش 

این که مورد آزارجنسی قرار بگیری در کودکی و بیای بیان کنی بزای جایی ک ماجرایی هستن ک فرزندانی دارن ،باعث‌میشه بیشتر متوجه بشن،مراقب فرزندانشون باشن و هوشمندانه عمل کنن

من همیشه از افرادی ک دهنشون رو بی موقع باز می کنند بدم میاد این افراد باعث تعطیلی شدند البته اینها کسانی بودند مطمئنا خودشون جزو کسانی هستند باعث آزار کودکانی شدند و نمیخوان با خودشون رو به رو بشن

خانم شما حتما باید جلسات روانشناسیت و ادامه بدی یعنی هرکی گفت دروغ میگی کودک ازاری کرده و به بچه های مردم تعرض کرده شب قبل خواب قشنگ به داستانی که بافتی فکر کن ببین خودت باورت میشه که ما باور کنیم

اینجا هستیم برای تبادل نظر و گذران وقت نه تحمیل افکار و اعتقادات! اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.اللهم عجل لولیک الفرج.🇮🇷🫀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانم شما حتما باید جلسات روانشناسیت و ادامه بدی یعنی هرکی گفت دروغ میگی کودک ازاری کرده و به بچه های ...

من ک ادامه میدم 

ولی میخام بدونم نی نی سایت بزای چی هست فقط برای دعوای خواهر شوهر و عروس،چرا اینجوری موارد مطرح نشه

کودک آزاری فقط جنسی نیست،همینه ک باعث تعطیلی یه تاپیک درمورد کودکان بشی خودش یه کودک آزاری هست،شاید کسی میومد میگفت چه بلایی سرش اومده ،شاید میگفت از خشم درونش کن میشد من به خطر بچگیم زخم معده شدید دارم 

من ک ادامه میدم ولی میخام بدونم نی نی سایت بزای چی هست فقط برای دعوای خواهر شوهر و عروس،چرا اینجوری ...

باشه صبح بخیر

اینجا هستیم برای تبادل نظر و گذران وقت نه تحمیل افکار و اعتقادات! اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.اللهم عجل لولیک الفرج.🇮🇷🫀
باشه صبح بخیر

امام زمان یادت داده اینطوری قضاوت کنی ،حرف بزنی 

شما برای اینکه از من ایراد بگیری برو خودت رو درست کن حقیقتا نصف شما خشک مذهبا باعث بدبختی جامعه کنونی هستید، اتفاقا برادر و خواهرم دقیقا مثل شما هستند ریا کار عوضی دقیقا مثل شماها 

میدونی امیدوارم روزی برسه شماها جع بشین تا امام زمان بیاد

امام زمان یادت داده اینطوری قضاوت کنی ،حرف بزنی شما برای اینکه از من ایراد بگیری برو خودت رو درست کن ...

به احترام تمام کند زهنی و عقده ای بودنت هیچ جوابی لهت نمیدم خودتم میدونی کی هستی وچی هستی نمیدونم چرا اصرار داری خلافش و ثابت کنی

به احترام تمام کند زهنی و عقده ای بودنت هیچ جوابی لهت نمیدم خودتم میدونی کی هستی وچی هستی نمیدونم چر ...

با ور کن تو عقده ای تری بخدا امثال شما نباشن امام زمانم میاد،ب خدا تو خودت کودک آزاری مطمئنا هستی چون سریع اومدی جواب تاپیکو رو بدی مطمئن کودکانی هستند ک از دستت ب سلامت نیستن ولی امیدوارم آمل زمان جوابت رو بده دیگه من با تو کاری ندارم