asalljon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 4188 عنوان بارداری 80 بازدید | 7 پست تو بیست هفته ساعت خواب نی نی چجوریه؟ زمانیه که مامان خوابه کوچولو هم میخوابه و باهمه ساعت خوابشون یا مامان و بچه هرکدوم براخودشون مختلفه ساعت خوابشون 1403/08/18 | 15:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شانسدوبارهزندگی عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 3896 من وقتی بیدارم تکوناشو زیاد حس نمیکنم چون تحرک دارم زمان بیداری و رحم مث یه گهواره عمل میکنه بچه میگن میخوابهاما وقتی میخوام بخوابم تازه بیدار میشه تکون میخورهتکوناش وقت خواب خیلی بیشتره فارغ ز غوغای جهان
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 39756 بچه توبارداری۲۰ساعت میخوابه اینودکترم گفت ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه
دوست_طبیعت عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 158 منم ۲۰هفته م چرا روزی یه بار تکون میخوره؟ هدف من از عضویت تونینی سایت کمک به دوستامه لطفا اگه نظرم به دردتون خورد برای خوشحالیم دعا کنید
asalljon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 4188 منم ۲۰هفته م چرا روزی یه بار تکون میخوره؟ نمیدونم والامن خودمم از صبح ا شب دلم همش یه جوراییه ولی نمیدونم بچه ست یا انقباضات و رگ های دلم
دوست_طبیعت عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 158 نمیدونم والامن خودمم از صبح ا شب دلم همش یه جوراییه ولی نمیدونم بچه ست یا انقباضات و رگ های دلم احتمالا بچه باشه هدف من از عضویت تونینی سایت کمک به دوستامه لطفا اگه نظرم به دردتون خورد برای خوشحالیم دعا کنید