2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی میخام سر چهاراهه دور بزنم جاهای شلوغ تمرکزم از دست میدم

سلام.چون لاین رو بد انتخاب میکنید ! اگه قراره دور بزنید برید تو لاین دور برگردون که مخصوص دور زدنه ! اگه قراره مستقیم برید لاین های وسط.بعد چهارراه هر سمتی میخوای برید باید تو لاین خودش باشی

بهم احترام بگذاریم و مودب باشیم.

سلام.چون لاین رو بد انتخاب میکنید ! اگه قراره دور بزنید برید تو لاین دور برگردون که مخصوص دور زدنه ! ...

من اگه لاین راست باشم قرمز باشه راهنما میزنم میپیچم جلو ماشینایی که ایست کردن تا سبز شدم قبل حرکت اونا دور بزنم

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
سلام.چون لاین رو بد انتخاب میکنید ! اگه قراره دور بزنید برید تو لاین دور برگردون که مخصوص دور زدنه ! ...

ممنون عزیزم اون ایست وسطو هول میشم تازه گواهینامه گرفتم همش فکر میکنم نمیتونم یاد بگیرم 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

من شهري رد شدم پارک دوبل بلد نیستم یعنی بلدما اما همش خوب نمیشه

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

ممنون عزیزم اون ایست وسطو هول میشم تازه گواهینامه گرفتم همش فکر میکنم نمیتونم یاد بگیرم

منم گواهینامه گرفتم همینطوری بودم الان دیگه برام مسخره بازی شده.بهت پیشنهاد میکنم بری چهار راه های خلوت تمرین کنی دستت میاد نترس

من 38 سالمه دیر نشده برا اینکه برم رانندگی یاد بگیرم؟

نه بابا دیر کجه بود موقعی ک من میرفتم خداشاهد چنتا پیرزن میومدن شما ک ماشالا اول راهی

خودت هرچی نکته کنکوری بلدی بگو بهمونچکار کردی رانندگیت خوب شده؟

از جاهای خلوت شروع کردم به مرور زمان دستت میاد.برو تو جاهای شیب دار مثلا تمرین کن.راهنما زیاد بزن و همیشه ۲۰۰ متر قبل پیچیدن لاین رو انتخاب کن برو تو همون لاین

منم گواهینامه گرفتم همینطوری بودم الان دیگه برام مسخره بازی شده.بهت پیشنهاد میکنم بری چهار راه های خ ...

کاش بتونم عاشق رانندگی کردن شوهرم کنار دستم هست هی میندازم گردن اون بیچاره میگم هولم میکنی