2777
2789
عنوان

چه جوری دو قلو به دنیا بیاریم

87 بازدید | 10 پست

تو ژنمون دو قلو همسان زیاد داریم فامیلای نزدیکمون. 

دوس دارم اگه یه روز بچه اوردم دو قلو بیارم که فقط یه بار زایمان کنم و همزمان بزرگشون کنم.  از این امپولای چند قلوزایی هم شنیدم احتمالشو بیشتر میکنه ولی از یه طرف میترسم سه چهار قلو بده و اسیر شم با اون همه  بچه 

امپول ک چرتو پرته من صدبار زدم حتا یکی هم نشد

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نه خانواده همسرم نه مال خودم دوقلو نداریم دارو هم استفاده نکردم تو ۲۰ سالگی ناخواسته باردار شدم د ...

عزیزم امضات؟؟ چراا دلتنگشونی؟

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
ازم دورن با خانواده پدری زندگی میکنن وقتی باردار بودم سرشون باباشون فوت شد

خب چرا با شما نیستن؟

خدا رحمت کنه اما الان مادر هم ندارن انگار دور از جون

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
ععع 🥺🥺 اخی

الان باردارم طبیعی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

شرایط اجازه نداد تاپیکامو بخون دوست داشتی داستانو میفهمی

عزیزم من تاپیک اولتون رو خوندم ولی ناتموم بود ، میشه بگید سرنوشت دوستتون چی شد چه جوابی داد به همسرش؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !