2789
عنوان

گرفتاری

54 بازدید | 6 پست

سلام

من از روز تولدم هیچی درست پیش نمیره از اون روز دیگه خسته شدم از بس بدجوری تو گرفتاری ها میوفتم همه بهم میگن این اواخر تو یه چیزیت شده کلا احساس سنگینی دارم و حتی با خودمم درگیرم تو رو خدا یه چیزی بگید دارم دیوونه میشم

به نظرتون چرا اینجوری میشه و باید چیکار کنم

همش از فکر و خیالاته که سرچشمه اش هم همش از استرسه آخه برای چی آدمی که یکبار میخواد زندگی کنه اونم خیلی کوتاه باید ناراحت باشه ، به خدا سختی برای یکی دو نفر نیست هر کسی تو این دنیا باید سختی بکشه هیچکسی توی زندگی کسی نیست که ببینه طرف چجور زندگی می‌کنه طرف به نون شب محتاجه ولی اصلا امیدش رو از دست نمیده ، کاری رو بکن که در حد توانت هست و حالت باهاش خوب میشه 

کاربری دست چهار نفره پس ممنون میشم تعلیق نکنید .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همینجوررررر یکی بیاد یچیزیم ب من بگه تاپیک اخرم گفتم چقدر هی پشت هم داستان دارم امیدم ب اینکه تم ...

پن دیگه نمیتونم تحمل کنم همش اتفاقای بد پشت سر هم میوفتن این اواخر

شما برو تاپیک اخرمن بخون من دارم له میشم روحی ک هیچی داغون شدم من جسمیم دارم متلاشی میشم هی ب خودم میگم دیگه خوب میشم دیگ بیمارستان نمیرم دیگه اخراشه دیگ دیگ ولی میدونم بلاخره یروز واقعا اخرین روز بیمارستان رفتنمه یروز اخرش بچه هام خوشحال و سرحالن و ...

قشنگ درکت میکنمت و میفهممت ولی من پیش خودم میگم الان پشت هم این اتفاقا میوفته بعدش حتما ی خبرای خوبیه 

ان معل اعسر یسرااا