blogger_hana مدیر عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 1168 عنوان گل و گلدون😅 | مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 19 پست سلام من یه عالمه یوکا دارم ب خاطر اسباب کشی میخوام بفروشم تهران هستم سمت رسالت شرقهرکس خواست هماهنگ کنهاز ۱۰۰ ت تااا ۳ میلیونیش هستبا ریشه و درحال رشدالان یه عکس از ۱۰۰ ت ای میزارم 1403/08/18 | 14:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_امیر_علی عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 31693 آفتاب مستقیم نمیخواد ولی نور میخواد تو جای بدون نور رشدش متوقف میشه و برگهاش ریز میشن نه گیاه اپارتمانی هستمن چندساله دارمشچقدر قلمه گرفتیم ازشولی بازم رشد دارهآپارتمانیم کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
داماس عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 4615 یه ذره نور هست ولی آفتاب مستقیم نیست پس انتخابهاتون زیاد میشه به غیراز کاکتوس خیلی از گیاهای آپارتمانی رو میتونین بگیرین ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"
داماس عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 4615 نه گیاه اپارتمانی هستمن چندساله دارمشچقدر قلمه گرفتیم ازشولی بازم رشد دارهآپارتمانیم آپارتمان بودن که مشکلی نداره ولی هیچ گیاهی بدون نور زنده نمیمونه منظورم آفتاب مستقیم نیست هااا نور پنجره های شمالی هم کافیه ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"
ishangol عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1542 پس انتخابهاتون زیاد میشه به غیراز کاکتوس خیلی از گیاهای آپارتمانی رو میتونین بگیرین پتوس خوبه به نظرتون ؟نمیخوام ناراحت باشه گل ام یا اتفاقی براش بیوفته چون ناراحت میشم کاربری دست چهار نفره پس ممنون میشم تعلیق نکنید .
داماس عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 4615 پتوس خوبه به نظرتون ؟نمیخوام ناراحت باشه گل ام یا اتفاقی براش بیوفته چون ناراحت میشم بله یه مقدار نورهم باشه حالش خوب میمونه ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"