2777
2789
عنوان

خانمای متاهل

138 بازدید | 12 پست

میگم میخوام از تجربیات شما استفاده کنم . مرد خونه چکار کنه از نظرتون اذیت کننده و زنندس؟ و چه کارایی خوشحالتون میکنه و مهمه براتون که رعایت کنه؟

اخلاقایی ک دوس ندارم 

مثلا شوهرم میاد اشپزخونرو بهم میریزه یا غذامو خراب میکنه ک روانی میشم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زیاد خونه بمونه رو مخم میره یا ساعت ناهار بیاد و شبم دیگه ۸ خونه باشه شام بخوره و شب نشینی کنییم دیگه ۱۰هم خابیم دیگه

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

خساست ، بداخلاقی، تنبلی، دستور دادن بد است

مهربانی، هدیه گرفتن، تشکر کردن خوب است

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

😅 اینکه نمک زندگیه که

کجاش نمکه ۵ ساعت پاره میشی غذا میپری میاد خرابش میکنه میره اخرم از دستپخت تو ایراد میگیره و یجوری وانمود میکنه ک بت لطفم کرده

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

😂🤣

امیدوارم این حسو تجربه کنی😁😁

اون چون همش مامانش براش غذا درست کرده ، غذای شما ممکنه اون مزه رو نده. سر همین اونطور میکنه

ن من شوهرم مادرشو تو سن کم از دست داده مجردی بزرگ شده 

جالبه خودشم میگه خوش سلیقه ترینی تو غذا و بازم خرابکار میکنه😁😁