2777
2789
عنوان

قراره بیرون

137 بازدید | 21 پست

بچه ها 

چند ساعت دیگه قراره با خاستگارم برم بیرون 

نمیدونمم کجا میخواییم بریم😐

استرس چیزای عجیب غریب دارم 😐

مثلا میترسم دسشوییم بگیره یا مثلا زلزله بیاد😐😑

خواهر کوچیکشم میاره که مثلا تنها نباشیم 😑😐

دارم از استرس میمیرم 💔

میخوامم اصلا آرایش نکنم معمولی برم بیرون 

بعد یه سوالی از من بدش نیاد؟

عقب بشینم یا جلو ؟

کیف همراهم ببرم یا نه؟

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فقط کافیه کافیتو اینجوری بخوری دیگه بقیش حله

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

جلو بشین دیگه😐

این سؤال بود آخه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

جلو بشین دیگه😐این سؤال بود آخه

آخه میترسم همسایه ها ببینن آبرومون بره

بعدم‌ما نامحرمیم

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

آخه میترسم همسایه ها ببینن آبرومون برهبعدم‌ما نامحرمیم

آبرو اگر می‌خواد با این بره

آب بگیر روش زودتر بره😑

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

چرا😂بسوزه پدر تجربه😔😂😂

کلاس بذاره دیگه😂

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

فقط کافیه کافیتو اینجوری بخوری دیگه بقیش حله

خداکنه منو کافه نبره من اصن نمیدونم چی بخورم 

آخه میترسم همسایه ها ببینن آبرومون برهبعدم‌ما نامحرمیم

مگه می‌خواین همو بمالین فرضاً نمامحرمین؟؟!

صندلی جلو یعنی یک‌نفر می‌تونه جلو بشینه چه ربطی داره

خداکنه منو کافه نبره من اصن نمیدونم چی بخورم

منو رو ببین اونی که راحته اسمش رو انتخاب کن

کلاس بذاره دیگه😂

بخدا نمیدونم اگه رفتیم کافه کیک رو با کارد و چنگال بخورم یا با دست؟

اصن هیچی نخورم بهتر نیس؟

کلاس بذاره دیگه😂

میگما چرا حس می کنم عکسه که گذاشتی شبیه میگه یعنی یه سری چیزا هستن درست می کنند کیک هم هست یعنی کیک می سازند به شکل دیوار بعد شروع می کنه به خوردن نمیدونم دیدی یا نه حس می کنم اینجوریه🥲😂

بخدا نمیدونم اگه رفتیم کافه کیک رو با کارد و چنگال بخورم یا با دست؟اصن هیچی نخورم بهتر نیس؟

با کارد اسلایس کن با چنگال بخور

نههه حتما یه چیزی سفارش بده با اعتماد به نفس بالا