2777
2789
عنوان

طلسم عشق بیایین

358 بازدید | 8 پست

تا حالا دیدین یا خودتون انجام دادین برای کسی دعا بنویسین و برگرده ؟یا دوستون داشته باشه ؟

نمیخوام بنویسم الکی نصیحت فلان نکنین ،فقط میخوام ببینم دیدین یا کردین و اتفاق افتاده یا نه ؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره من طلسم گرفتم جواب عکس داد 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

یعنی ازت بدش اومد ؟

نه یعنی قشنگتر از دستش دادم 🤦‍♀️از راه امیدی هم بود بسته شد 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

طلسم عشق میخوای چیکار؟همسرت انقدر دوستت داشت قربون صدقت میرفت بدون طلسم عشق..قدرش رو ندونستی..آهش گرفتت تو شرایط اون قرار گرفتی کسی رو دوست بداری التماسش کنی ولی پَسِت بزنه...اگه طلاق نگرفتی برگرد از نو شروع کن بازم عاشقت میشه..و دور این پسرایه نیرنگ باز و دخترباز رو خط بکش و ببین زندگی بهت لبخند خواهد زد..اگه الان با نامزدت بودی خانمی میکردی بجایه التماس برایه دیده شدن به یه پسر هول..مشکله تو اینکه بی اعتماد به نفس بار اومدی همش میخوای از مردم تایید بگیری ولی بازم راضی نمیشی چون از ریشه باید خودتو درمان کنی و افرادی مثله شما چون بی اعتناد به نفس بار اومدن اگه کسی دوسش داشته باشه رو باور نمیکنن پَسِش میزنن ولی دنبال کسی میرن که بهش بی توجهی کنه و دوسش نداشته باشه چون ناخودآگاهش باهاش از کودکی اینطوری رفتار شده و نادیده گرفته شدن راو قبول داره..روحت نیاز به درمان داره برو دنبال احیایه دوباره روح و زندگیت..