2777
2789
عنوان

اکستنشن مژه 🫣🤔😱

165 بازدید | 11 پست

فردا میخوام واسه اولین بار انجام بدم خیلی میترسم که مژه های خودم بریزه 

زاتا خودم مژه ژیاد ندارم بخاطر همین افتاد تو سرم که یه مدل کوتاه و نچرال اکستنشن کنم 

از ارایشگاه خوبی وقت گرفتم اما واقعا مژه کارشو نمیشناسم نمیدونم چه چسبی بزنه چیکار کنه خیلی استرس مژه های خودمو دارم و اینکه شوهرمم بهم گفت اگه مطمئنی برو مژه هات نریزه غصع بخوری 

تجربه هاتونو بهم بگید ❤️❤️

همسنگرمی❤️چه کنارم باشی ،چه دور ، چه صد قدمیم✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم مژه کارم عزیزم

این کلا اشتباس ‌ک بگیم مژه هاتون نمیریزه میریزه ولی نه اونقدر ک خالی بشه

بخاطر همین به هیچ عنوان پشت سرهم اکستنشن انجام ندین

دو ماه انجام دادی بار سوم استراحت بده

من چند ماه پیش انجام دادم حدودا ۳ ماه پیش بعد دوماه استراحت دادم

الان خداروشکر مژه ها خودم عالیه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

منم مژه ندارم و بورمدلم میخاد انجام بدم میترسم همینقدر هم ک دارم بریزهچقدر هزینه میگیره؟بنظرم چون با ...

دقیقا نچرال میخوام بزنم اما میترسم مژه هام بریزه 

کامنت هارو میخوندم بعضی خانما سه ساله انجام دادن مشکلی نداشتن یه سری هم میگفتن مژه هام بار تول ریخت و کچل شد حتی نمیتونم دیگه ریمل بزنم 

من خودم مژه کارم عزیزماین کلا اشتباس ‌ک بگیم مژه هاتون نمیریزه میریزه ولی نه اونقدر ک خالی بشهبخاطر ...

یعنی به چسب و مواد اینا ربط نداره در هر صورت میریزه درسته؟

یعنی به چسب و مواد اینا ربط نداره در هر صورت میریزه درسته؟

ی سری چسبا ک استاندارد نیستن کلا میریزه

پیش هر کسی اکستنشن نکنید

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

الان قیمتش چنده ؟؟؟

۱و ۴۰۰ والیوم