رهههها مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 246 عنوان آنفولانزا😭 93 بازدید | 3 پست سلام روز بخیر دوستان من از این آنفولانزا جدیدا گرفتم کل بدنم عفونت کرده مخصوصا گوشام و ریه هامچند بار دکتر رفتم ولی هیچی به هیچیسرفه امونمو بریده هرکاری میکنم خوب نمیشه راهکاری سراغ دارید بگید خداوکیلی 1403/08/18 | 12:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
payizeh66 عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 7844 عسل و سیاهدونه رو ترکیب کن با یکم سیر رنده کن بریز توش ی قاشق صبح بخور ی قاشق قبل خوابدوروزه خوب میشیویتامین سینارنگی پرتقال لیمو شیرین فراموش نشهخودتو ببند ب همون ترکیبسیر و چرک خشک کن هر وعده با غذا بخور چرک خشک آموکسی کلاو باشه حتما یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
saray393 عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 22428 عزیزم سرم بزن داخلش ویتامین سی و سفازولین بادکش بنداز دمنوش اسطوخدوس و پنیرک و آویشن و ختمی بخور سلامتی و خوشبختی دخترم
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 36587 پسرو همسر منم همین مشکلو داشتنیکماه ریه هاشون درگیر بود سرفه سرفه دیوانه شدمانقدددد دکتر رفتن سرم زدن هیییچ،چقد دارو خوردندو سه روزه هی بخور اکالیپتوس میدن خداروشکر صدای سرفه تو خونمون کم شده بینی هاشونم باز شده