2777
2789
عنوان

نزدیک یه هفته اس با شوهرم قهرم

135 بازدید | 9 پست

از دستش خستم‌خیلی دلیل داره حس میکنم دارن با خانوادش نقش بازی میکنن یک سال و نیمه عقدم خانوادش همه پولاشونو گزاشتن خونشونو نوساز کردن قبلش نشسته بود باباش به همه گفته بود مغازمو میفروشم خونه میخرم به فامیلای منم گفته بود ولی نخرید زد زیرش 

بعد برگشت گف پول رهن خونه تونو من میدم تا ۳۰۰میلیون رو‌من حساب کنین بعد افتادن دنبال ما که خونه ببینیم منم گفتم آخه اپل تاریخ عروسی مشخص بشه بعد دیگه گفتن نه بزارین اول خیالمون از خونه راحت شده بعد

گفتم نه اونام گفتن نه شما می‌ترسین عروسی نگیریم ولی خیالتون راحت میگیریم اصرار کردن و خونه رهن کردن شوهرم ماشینشو فروخته بود بعد باباش زد زیرش گف پول و‌گزاشتم‌ بانک‌ سود میاد تو از پول ماشین بده من میدم بهتون گذشت و گذشت الان یک ماهه از روش میگذره باباش زده زیرش و پول و نمی‌ده منم هربار به شوهرم میگم پس کو پس کی ماشین میخری همش میگه گفته میدم اصلا هم نمیخاد باور کنه باباش بازیش میده  اصلا خبری نیس بعد باباش برگشت گف یه روز بیاییم خونتون تاریخ عروسی رو مشخص کنیم منم گفتم شام‌تشریف بیارین هر وقت خواستید بیایین از اون روز به بعد هیچ خبری نیس نه میان نه حرفی از عروسی هست منم سرویس چوبم رفته خونه و از یک هفته پیش تو‌خونه قعر کردم با شوهرم گفتم بسه دیگه هر حرفی میزنین میزنین زیرش فک مردین خیلی زرنگین من بقیه وسایلمو نمیارم تا تاریخ و رزرو تالار اینا و الان یک‌هفتس حرف نمی‌زنم باهاش به اونم پیام دادم گفتم نوبت شماست به حرفاتون عمل کنین خبری نیست نه از اون نه از خانوادش بماند که مادر شوهرم همش شوهرمو یاد میده سر جهیزیه هی میگه فلان چیز خریدی کاش فلان چیزم بخری در خالی که خودشون از هر چیزی چرت ترینشو خریدن حالا تازه مادرشوهرم‌وسایل خونه اشو تازه می‌کنه لباسشویی می‌خره یخچال می‌خره مبلاشو خریده یه دست دیگه و از من انتظار دارن عروسی نگیرم و اگر عروسی نگیرن من جدا میشم

خیلی ناراحتم خیلی حالم بده😭

خب که چی مثلا ! 

در اینکه باید به قول های که دادن عمل کنن و اینکه حق با توعه که شکی نیست

ولی این زندگی نیست

اینکه اگه عروسی نگیره جدا میشم اینکه این وسیله جهیزیه رو نگیره من ماشین نمیگیرم و ....

این دیگه معامله ست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شوهرت رو دوس داری باهاش بساز اگه هم دوسش نداری هزار پولم داشته باشی به هیچ دردی نمیخوره

اون مگه منو‌دوس داره داره برام نقشه می‌کشه 

خب که چی مثلا !