2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب به نظرت بعدش خستگیت درمیاد.خودکشی کار آدمهای ترسوعه که جا میزنن

عشقم ولم کرد کنکور خراب آینده خراب خانوادم همش تحقیرم میکنم هیچی نشدم پشت کنکورم هیجز نمیخونم 

عشقم ولم کرد کنکور خراب آینده خراب خانوادم همش تحقیرم میکنم هیچی نشدم پشت کنکورم هیجز نمیخونم

به جهنم لیاقت تو رو نداشته.مگه آخر دنیاست بلند شو از آدمهای این مدلی که همش احساس بازنده بودن میکنم متنفرنم تو از اونا نباش.یه کار خیلی ساده با دست مزد کم پیدا کن خودتو سرگرم کن به درست هم برس

امتحان الهیه قصه نخور درست میشه مشکلاتت

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

عزیزم ، بیشتر پسرا همینه. الکی جلو میان با احساسات طرف مقابل بازی میکنن بعد میرن چون از ابتدا قصدشون و نیت شون، چیزای دیگه بوده در مورد کنکور هم به هر حال تلاش بکن و یا اون رشته ای که میخای جزو رشته های بدون کنکور هست ثبت نام بکن و  ادامه بده . اصل خوندنه و سواد داشتن فکر نکنم تو استخدام بیان بگن ببینم از کجا مدرک گرفتی و بعد استخدام بشی. 

تو تاپیکت هم در باره ی رشته ی مدد کار اجتماعی پرسیدی .بنظرم بازم پرس و جو بکن تو بهزیستی  فکر کنم با این رشته خیلی پذیرش داشته باشه و حتی با این رشته بنظرم حتی بخایی  و قصدشو داشته باشی میتونی مهاجرت هم بکنی . برادرزاده ی من با دیپلم رفت کالج خوند و بعد وارد دانشگاه شد . عزیزم من دختر دانشجو دارم بخایی میتونی اراده بکن و هیچ وقت ناامید نشو.‌