2777
2789
عنوان

بارداری پوچ😭

111 بازدید | 9 پست

توروخدا بگین بارداری پوچ حتما لکه بینی داره؟ یا بدون لکه بینی ام میشه بارداری پوچ باشه 

من پنج هفتمه خیلی درد پریود دارم😞

و آدمی میتواند دوای آدمی باشد🌱🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پوچ بودن ربطی به درد و لکه بینی نداره. درد که طبیعیه. لکه بینی هم الزاما منجر به سقط نیست. خیلی ها ماه دوم لکه بینی دارن. اما استرس واقعا بده. بی خیال باش و بیشتر استراحت کن. این هفته هم واسه سونو زوده. 

اتفاقا دیروز یکی این تجربه رو گذاشته بود:

سلام خانما
می‌خوام یه تجربه برای #حاملگی_پوچ بگم  از خودم
۳ هفته پیش لک دیدم گفتن برو سونو ۶هفته و۲ روز بودم سونوگرافی گفت کیسه هست جنین تشکیل نشده حاملگی پوچه و سقط میکنی..
ولی به حرف همین خانم دکتر گروهمون ۳هفته صبر کردم و دوباره دوروزه پیش رفتم سونو
لکه ببینیم هم دوروزه بود و قطع شد
پریروز که رفتم سونو یهو صدای قلبش پخش شد و من از تعجب گریم گرفت😭
خواستم بگم این پیام رو پخش کنین و هیچوقت زود تصمیم نگیرید و صبر داشته باشید برای تشکیل بچه..
ممنونم از خدا و خانم دکتر❤️

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
نرفتم سونو هنوز

الان سونو نهایت کیسه رو نشون بده. زوده واسه جنین و قلب.

آرامش داشته باش. الان که پنج هفته ای. تا ده یازده هفته این دردای پریودی هست. فقط کم و زیاد میشن. نگران نباش

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
پوچ بودن ربطی به درد و لکه بینی نداره. درد که طبیعیه. لکه بینی هم الزاما منجر به سقط نیست. خیلی ها م ...

عزیزممممممم 

خداروشکر 😍🥰😍🥰😍 

برام دعا کن

و آدمی میتواند دوای آدمی باشد🌱🤍
عزیزممممممم خداروشکر 😍🥰😍🥰😍 برام دعا کن

چشم. حتما. ان شاءالله شماهم به سلامتی صدای قلبش رو میشنوی و به خوشب این دوران رو میگذرونی و قندعسلت رو بغل میگیری