2777
2789
عنوان

وای بچه ها بیاین.همسایه ی رو به رومون زنش بدون لباس میگرده تو خونه...

| مشاهده متن کامل بحث + 43156 بازدید | 135 پست
میترسی شوهرت ببینه؟؟؟؟؟

حالا میترسم که نه 

ولی اصلا خوشم نمیاد ببینه, بالا گفتم یه بار قشنگ لخت اومد جلو بالکن, کاملا م.. ه م.. ه هاش کامل معلوم بودن

خب خیلی بده اینطوری

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
😐 خدايا همسايه تو خونشم راحت نيست

چه ربطي داره عزيزم همسر ايشون نبايد نگاه كنه ولي همسايه هم بايد مواظب حريم خصوصي خودش باشه هر جوري ميخواد بگرده،بگرده ولي توجه ديگرانو جلب نكنه

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا میترسم که نه  ولی اصلا خوشم نمیاد ببینه, بالا گفتم یه بار قشنگ لخت اومد جلو بالکن, کاملا ...

واااااي خاك بر سرش،شوهر داره؟

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
ديديش بگو خونتون قشنگ معلومه همه چيش يه پرده بزن تعارف كه نداري

اره اگه بهش بگی به خونشون دید داری حتما پرده میزنه ..

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
اخه خیلی خونشون نزدیک خونه ی ما هست  قشنگ بدون لباس وایمیسه تو بالکن  به نظرت این کارش د ...

من اينكارو نميكنم ولي فرهنگا متفاوته شايد از نظر اون درسته شايدم اصلا نميدونه كه ديد داره ولي در هر صورت خونشه 

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻

باور کنین راس میگم

الان عکس میگیرم میذارم براتون 

ما خونمون پرده داره, ولی خب میگم دیگه همسرم عادت داره همیشه بیرونو نگاه کنه 

من دوست ندارم اون وضعو ببینه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین

به شوهرت بگو این خانومه بد میگرده ..پای اون پنجره نرو ..

نمیشه به مردم چیزی گفت  ولی به همسرت که میتونی بگی 

بعد هم حالا شوهرت ببینه هم چیزی نمیشه که 😁 والا ..اینهمه تو ماهواره میبینن تو تلگ رام میبینن ..حالا پشت پنجره هم ببینن

اره اگه بهش بگی به خونشون دید داری حتما پرده میزنه ..

مگر اينكه خودش تنش بخاره