2777
2789
عنوان

همسرودختردایی

327 بازدید | 29 پست

سلام دوستان راهنماییم کنید مادرشوهرم فوت کرد هرسری که میریم سرخاک  دختر دایی شوهر میخواد بچسب شوهرم  اخه یکبارم خونشون بودیم بهش دست داد الانم ب هربهانه میره باهاش حرف میزنه یا نگاه میکنن ب همدیگه و گاهی درگوشش  بعد شوهرم نگاه میکنه بهش بعد من نگاه میکنم میخند انگار حس میکنم میخواد حرصمو دربیاره و اطرافیان همه نگاه میکنن من عکس العملم چیه ب همسرم میگم میگه من حواسم نبود دست دادم  یا من نخندیم از این حرفا واقع اذیت اخه شوهرم میگه دوست دارم ولی از اینکه از این کار بخواد حرصمو دربیاره ازش بدم میاد درضمن دخترادایی بیوه ویک دختر ۲۲ساله ویک پسر ۲۶ساله داره 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ای بابا ازسن پ سالشونم خحالت نمیکشن بادوتا بچه بزرگ بازم دست بردار نیسنن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

حرف زدن و دست دادن یه چیز عادیه و آدما برای اینکه باهم حرف بزنن بهم نگاه میکنن نمیشه که به آسمون نگاه کنه و باشوهرت حرف بزنه 😐

دنیای عجیبیه! کفتارا،شیرا رو کشتن تا موشا حکومت کنن ...

سن خودت 

شوهرت 

اون عفریته 

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
حرف زدن و دست دادن یه چیز عادیه و آدما برای اینکه باهم حرف بزنن بهم نگاه میکنن نمیشه که به آسمون نگا ...

عادی هست وقتی من خودم دست نمیدم ب نامحرم  دوس ندارم شوهرم هم ب کسی دست بده 

ای بابا ازسن پ سالشونم خحالت نمیکشن بادوتا بچه بزرگ بازم دست بردار نیسنن

من حتی از اینکه شوهرم میدونه من اینکار بدم میاد چرا این کار رو میکنه که منو حرص بده 

اگه از بچگی صمیمی بودن عیب ندارهولی اگه یهویی اینجور شده برخورد کن باهاش

من از اون موقع که مادر همسرم فوت کردم شوهرم بهم کم محلی میکنه حتی عکس پروفایلش که درمورد منو بود پاک کرد عکس خودشو قبر مادرشو گذاشته