2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شدید تنبلی داشتم فقط و فقط برو از داروخانه قرص گیاهی ویتاگنوس بخر .. صددرصد از گیاه پنج انگشت درس ...

شمانتیجه گرفتین عزیزم یعنی تنبلی داشتین رفع شده

من تودگیاهشوگرفتم خوب میگن بهتره

شمانتیجه گرفتین عزیزم یعنی تنبلی داشتین رفع شدهمن تودگیاهشوگرفتم خوب میگن بهتره

ببین کاملا رفع کرده اما باید بخورم همیشه خیلی هورمونهام تنظیم و عالی شده حالم ..من‌پریودیم کامل قطع شده بود بااین هرماه سروقت میاد ..اما یک ماه نخورم باز قطعه پریودیم..تنبلی تخمدان مثل تیروئید هس که هیچوقت با هیچ دارویی کامل برطرف نمیشه فقط باید جلوگیری کرد از بیماری های بعدیش برا همون  باید دارو بخوریم و اصلاح سبک زندگی کنیم

خودم و خدام💌

شمانتیجه گرفتین عزیزم یعنی تنبلی داشتین رفع شدهمن تودگیاهشوگرفتم خوب میگن بهتره

نه گیاهش تلخه و سخته ..قرصش هس ک خیلی راحته روزی دوتا کاملا برطرف میکنه و هیچ ضرری نداره

خودم و خدام💌

طریقه مصرف اسونه وای توضیحش طولانیه .فقط اینکه باید پیاز چهار پنج قاچ کنی و تو ابجوش ۵ دقه بجوشونی و ابشو بخوری . سرچ کن با توضیحات کامل میاد . من عفونت بشدت شدید داشتم و باردار نمیشدم . انجام دادم و هم کیستام تخلیه شد مثل پوسته یا دستمال کاغذی مچاله دفع شد و هم اینکه خیلی سریع باردار شدم . خیلی راضی بودم 

ببین کاملا رفع کرده اما باید بخورم همیشه خیلی هورمونهام تنظیم و عالی شده حالم ..من‌پریودیم کامل قطع ...

پس منم برم قرصش بگیرم بعدمنظم میشی دیگه اره

واینکه ریزش مونداری

پس منم برم قرصش بگیرم بعدمنظم میشی دیگه ارهواینکه ریزش مونداری

اره گیاهیه قرصش دیگه روش نوشته صددرصد همون گیاهها فقط..آره هورمونات ک تنظیم بشه ریزش مو هم نداری..کامل تنظیم‌پریودی هس

خودم و خدام💌