2777
2789
عنوان

ویروس جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 40 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه طبیعیه

خداروشکر اخه چند وقت دیگه عروسی داریم رفتیم لباس خریدم ولی ذوقش برای همون موقع خریدش بود بعدش انگاری که چیزی خوشحالم نمیکنه شوهرم میگه تو خوبی به خودت تلقین میکنی

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار❤️🥰

😂😂😂وااایی از دست تو ایشالاا خدایی مریضی خیلی بدههه

اره، هرچی سن میره بالا بیشتر متوجه میشیم سلامتی و راحت خوابیدن بهترین بهترین نعمت دنیاس، 

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.
اره، هرچی سن میره بالا بیشتر متوجه میشیم سلامتی و راحت خوابیدن بهترین بهترین نعمت دنیاس،

اره واقعااا ادم باید قدر بدونه من الان فقط حاضرم برای یه لحظه آرامش داشتن هر کاری کنم انقدر شبا اذیت میشم

اره واقعااا ادم باید قدر بدونه من الان فقط حاضرم برای یه لحظه آرامش داشتن هر کاری کنم انقدر شبا اذیت ...

درکت میکنم، من تازه 1ساله دورس شدم، امشب از سردرد خوابم نبرد، خداروشکر خوب شدم 11سرمو میزارم، خوابم میبره 

قبلش خیلی شبا خواهش تمنای خدارو میکردم ک افکار پریشونو ازم دورکنه بتونم بخوابم، دمش گرم 

خوب شدم

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.
درکت میکنم، من تازه 1ساله دورس شدم، امشب از سردرد خوابم نبرد، خداروشکر خوب شدم 11سرمو میزارم، خوابم ...

منم همینطوریم میگم خدایا قربونت برم انقدر التماس میکنم که افکار بد ازم دور کنه خیلی سختهه واقعا

منم همینطوریم میگم خدایا قربونت برم انقدر التماس میکنم که افکار بد ازم دور کنه خیلی سختهه واقعا

اره، ی شبایی واقعا گریه میکردم، خوابم میومد، مغزم خسته نمیشد از فکر و نشخار، آسفالت شده بودم، 

صبا 7بیدارمیشم نمیخوابم تا شب، فکرم خیلی کم، تو روز 

الان بیشتر تبدیل شده ب فحش، فحش دادن به خودم 🤦‍♀️😂

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.
اره، ی شبایی واقعا گریه میکردم، خوابم میومد، مغزم خسته نمیشد از فکر و نشخار، آسفالت شده بودم، صبا 7ب ...

میدونم درک میکنم خیلی سخته من هیچموقع تا این وقت شب بیدار نمیموندم ولی الان نگاه فکر و خیال نمیزاره بخوابم😢