دوست داشتم تجربیاتمو درمیون بزارم باهاتون چون خودم خیلی دنبالش بودم ..چندسالی بود از دیدن شکمم غصه میخوردم..واقعا زشت شده بود بزرگ وشل...تا اینکه رفتم برای مشاوره ودکتر معاینه کرد ووقت داد..روز عمل باید شش ساعت ناشتا میبودم..ساعت نه بیمارستان رسیدم وبعد از اینکه انژوکت زدن ویه سری سوالات پرسیدن وکلی فرم پر کردم پرستار اومد وسوار تخت شدم ورفتیم اتاق عمل..یک درصدم استرس نداشتم...اول یه قرص ارامبخش خوردم بعد جوراب واریس دادن پوشیدم ونیم ساعت بعد یعنی ساعت یک وارد اتاق عمل شدم..دکتر یکم باهام صحبت کردو دیگه نفهمیدم کی بیهوش شدم..ساعت شش تو بخش ریکاوری بهوش اومدم هیچ دردی نداشتم فقط بخاطر بیهوشی منگ بودم..بردن بخش..مادر وهمسرم داخل اتاق بودن ..دهنم خشک بود..بعد دوساعت میتونستم ابمیوه ومایعات بخورم..پمپ درد داشتم هیچ دردی نداشتم...فرداش مرخص شدم..اومدم خونه بشدت تنگی نفس داشتم وسرفه..وقتی سرفه میکردم تمام بدنم تیر میکشید..اصلا نخوابیدم تا صبح ولی همچنان پشیمون نبودم😂تنگی نفس از عوارض ابدو بود وسرفه از عوارض بیهوشی طولانی مدت..همه چی خوب بود تا اینکه از طف دکتر پرستار اومد برای ماساژ کمرم ..وای مردم وزنده شدم خیلی داد کشیدم وقتی ماساژ میداد خونابه ها از سوراخای لیپو میومد بیرون وگفت تا دوهفته باید ماساژ بدی...بعدش همسرم یاد گرفت واون انجام دادم..الان که اینه رو میبینم واز شکم تخت وپهلوهای ساعت شنی لذت میبرم واگه دوباره برگردم عقب این عمل ومیکنم..
من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.