2777
2789

چرا بخندیم؟

بهتره بری پیش مشاور 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهت حق میدم عزیزم. 

این حس پیش میاد ولی باید کنترلش کرد.

اگه احساس کردی نمیتونی کنترلش کنی تراپی برو یا کتاب و یا pdf راجبش بخون

خودت رو نجات بده.

همه افراد از خانواده های قوی یا خاص نیستن و این حسی که میگی رو میفهمم عزیزم. 

ولی برای چیزای که کنترلش دست ما نیست نباید احساس بدی داشته باشیم

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

حتما برو روانپزشک 

من سالها اینجور بودم بعد تبدیل شد به تصورات قتل 

برنامه میریختم برای ادم کشی اونم اطرافیانم رو 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

عزیزجانم فقط بدون ضعیفترین آدماخودکشی میکنن اینقدرآدم تودنیاهستن که خانوادشون پایینترین سطحن اماموفق شدن توجامعه

فقط بایداراده تلاش وتوکل به خداداشته باشی

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

از خودم از خانوادم از همه چی بدم میاد

حتمابرومشاوره خیلی خوبه بنظرم همه آدمانیازدارن

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

ده سال پیش وقتی ۱۵ سالم بود بزور با نوه عموی بابا ازدواج کردم هیچی نمی‌فهمیدم شوهرمم ۲۳ سالش بود بچه و لجباز یه بار همون ده سال پیش اینقدر حالم بد بود ک نزدیک بیست تا بسته قرص خوردم گریه میکردم و می‌خوردم بعدشم خوابیدم فقط یادمه حس میکردم سرم داره به شدت ورم می‌کنه و ازدرون تمام اعضای بدنم داشتن باد میکردن و من قشششنگ حس میکردم ک ب مرگ نزدیک تر میشن وقتی مامانم اومده بود صدام بزنه برای ناهار دیده بود چشمام بازه ولی هیچ واکنشی نشون نمی‌دن یک هفته بیمارستان بستری بودم و بارها معده مو شستشو دادن و با هر بار جون دادم کلی دختر و پسر جوون اتاق بغلیم تو کما بودن بعضی مرگ مغزی شده بودن بعضیا فلج چون خودکشی ناموفق داشتن من خیلی شانس آوردم ک زود اوردنم بیمارستان .... الان ده سال از اون روزای بد میگذره خیلی بدتر از اون اتفاقارو دیدم تو زندگیم ولی دیگه حتی ب خودکشی فکرم نکردم

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

ببین عزیزم منم این دوران رو گذروندم و خوب درکت میکنم

الان خیلی ها هستن وضع مالیشون خوب نیست 

اگ شرایط کار کردن داری کار کن تلاش کن خودت آیندتو بساز

بنظرم آدمای که اینجوری بزرگ میشن قوی تر بار میان 

امیدتو از دست نده خودکشی راهش نیست

سادگی خودت از هر نقابی قشنگتره!............................ به امید روزی که منو تو و دخترمون کنار هم باشیم 🤲🤍میشه واسه نی نی دار شدنم دعا کنی 🫠🥺.نه روباه در جنگل است و نه شیطان در جهنم!کافیست به اطراف نگاه کنی️

ببین عزیزم منم این دوران رو گذروندم و خوب درکت میکنمالان خیلی ها هستن وضع مالیشون خوب نیست اگ شرایط ...

و خودت‌خودتو دوست داشته باش جنبه های مثبت خودتو ببین 

سادگی خودت از هر نقابی قشنگتره!............................ به امید روزی که منو تو و دخترمون کنار هم باشیم 🤲🤍میشه واسه نی نی دار شدنم دعا کنی 🫠🥺.نه روباه در جنگل است و نه شیطان در جهنم!کافیست به اطراف نگاه کنی️

از خودم از خانوادم از همه چی بدم میاد

فکر میکنی ما خیلی خوشحالیم؟دیشب از ناراحتی خوابم نمیبرد خوابیدم اینقدر خواب چرت دیدم که نگو

باورت نمیشه چن ماه پیش واقعا تو خواب داشتم میمردم تنها نخ اتصال من به زندگی بچمه با خودم تو خواب گفتم اگ بمیرم بچم چی یهو برگشتم میدونی چقدر بدبختی کشیدم بعد یه زایمان زودرس و کلی دوا درمون بچه دار شدم بعد هر روزم شده غصه ناراحتی آرزوی مرگ ولی الان گفتم ولش کن رها کن چقدر خودمو اذیت میکنم

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه