2777
2789
عنوان

خدای مهربونم💌🔒

38 بازدید | 0 پست

وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌۖ أُجِيبُ دَعۡوَةَ ٱلدَّاعِ إِذَا دَعَانِۖ فَلۡيَسۡتَجِيبُواْ لِي وَلۡيُؤۡمِنُواْ بِي لَعَلَّهُمۡ يَرۡشُدُونَ 

🌱و هرگاه بندگان من از تو در باره من بپرسند [بگو] من نزديكم و دعاى دعاكننده را به هنگامى كه مرا بخواند اجابت مى ‏كنم پس [آنان] بايد فرمان مرا گردن نهند و به من ايمان آورند باشد كه راه يابند

✨(سوره بقره ،۱۸۶)

خدایا میدونم همین نزدیکیایی،میدونم همیشه هوامو داشتی و داری، میدونم هر موقع صدات زدم ،باهات حرف زدم دردودل کردم،با مهربونی گوش دادی

خدایا شکرت بابت تموم اتفاقای قشنگ زندگیم،بابت تموم آدمای قشنگ زندگیم💞

خدایا شکرت بخاطر تموم لحظه هایی که ندونسته لبه ی پرتگاه بودم و تو دستمو گرفتی نذاشتی برم ته دره 🙂 

این روزا بی تاب ترم،صبرم شاید کمتر از بقیه روزاس،

قلبم بی قراره،نا آرومم، روحم ذهنم آرامش ندارن

از ته دلم تورو صدا میزنم فقط 

اعتماد دارم به تویی که مهربون ترینی

خدایا تو خبر داری از دلم ،از زندگیم از همه چی

توکل کردم به خودت 

فقط صبرمو زیادتر کن،راهو مثل همیشه خودت نشونم بده،زودتر نشونم بده،آرامشو برگردون به قلبم که با یادت قلب ها آروم میشن😇

خدایا تموم اونایی که منتظر خبر خوبین رو خوشحال کن با شنیدنش،منم هر جور که صلاح میدونی همونطوری خوشحال کن ،جوری که تموم رنجی که این روزا کشیدم رو یروزه یادم بره ای مهربان ترین مهربانان،ای بخشنده ترین بخشندگان🥰

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️