2777
2789
مجردهبا مامانش زندگی میکنه

پس همون با شوهرت تهدیدش کن 

چقد کصافتن مردم

کفته اره دیگه متاهله خونشم پیشمونه مخشو بزنم شوهره نبود برم خونش 

پست فطرت

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلکه با همسر باید دست به یکی کرد برای سرنگونی اون آقای حرومزاده

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بستگی داره مزاحمت در چه حد و چند بار باشه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

اقایون یکم خود جوشن اینجا تو محلمون یکی به زنش مزاحم شده بود به شوهرش گفت اینم عصبی شد رفت طرف کشت به خاطر ناموسش الان زندانه زنش میگفت کاش بلاک میکردم فشش میدادم میرفت 

خلاصه که اگه شوهرتون  خودجوشه نگو بهش بلاک کن تند بحرف میره طرف  با خودش میگه سنگه میندازم میوفته یا نمی افته 

ولی اگه شوهرت ادم آرومیه باهاش در میون بزار چون بلاخره همسرته ولی ملاک اول در نظر بگیر که ارومه با زود عصبیه

همسرم گفته هر کی مزاحمت شد بهم بگو 

منم چن بار که مزاحم داشتم حتی با خودش بیرون بودیم به همسرم  گفتم 

یکم طرف و بد نگاه میکنه طرف ۲ تا پا داره ۲ دیگه هم قرض میکنه پا میزاره به فرار 

ادم مریض همه جا هست ولی اینجوری شوهرت بهت اطمینان پیدا میکنه 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀