2777
2789
عنوان

پشت کنکوری

115 بازدید | 11 پست

بنظرررررتون کتاب تست استفاده کنم و بعدا ک مسلط شدم روزی ی کنکور از سال های گذشته رو حل کنم و تحلیل کنم بهتره یا اینکه آزمون قلم و چی وو... بهتره ؟؟

پول آزمون رو ک ندارم والا همش حس میکنم ب هیچ دردی نمیخوره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلم چی باید مثل چی درس بخونی واسش 

وگرنه کل روحیتو نابود میکنه . دیگه درس عادی هم نمیتونی بخونی 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

من اونجوری که از دوران کنکورم یادم هست تو خوندن کتاب تستارو میزدیم که اتفاقا نگاه کنی بین تستا سوالات کنکور سال های قبل هم هست

بعد اینکه رسیدیم دوره جمع بندی بعد عید(زمان ما کنکور یه مرحله بود اونم اوایل تیر)  شروع میکردیم کنکور سال های قبل زدن مثل اینکه از صبح هشت شزوع میکردیم مثل شرایط کنکور تا دوازده سوالات کنکور سال های قبل تست میزدیم(از ادبیات تا شیمی) 

این باعث میشد هم سوالات کنکور دستمون بیاد و هم شرایط آزمون زدن 

درضمن شرکت کردن یا نکردن  در آزمون ملاک موفقیت نیست بلکه باهث میشه مدیریت زمان یادبگیری مهارت تست زنی 

وگرنه میتونی سوالانش از کانالای تلگرام دربیاری خودت بزنی و خودت بسنجی و سوالات تحلیل کنی

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم