2777
2789
عنوان

دوستم خیلی خوشگل و پولداره🥹

142 بازدید | 6 پست

وقتی بچه بودیم همش با هم بازی میکردیم 

الان که بیست سالمه حدود هشت سالی میشه ازش بی خبرم🥹 و در حد سلام علیک هستم باهاش 

چون اون زمان که با هم بودیم اختلاف مالی نداشتیم 

الان باباش خیلی پولدار شده ماشین خارجی خود دوستم داره و گوشی آیفون ، ولی خب باهاش ارتباط میگیرم حس میکنم کلاس می‌ذاره 

ولی من هنوزم دوسش دارم چیکار کنم صمیمی بشیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادت باشه دنیای بچگی با بزرگسالی خیلی فرق داره ....خودت انقدر برای خودت ارزش داشته باشه که دیگران برات کلاس نذارن و هنوز همونطور بمونی  ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
چرا واقعاً

چون وقتی با خریدن یه ماشین خارجی فکر میکنه ازتو بالاتره صددرصد تازه به دوران رسیدس 

و رابطه با تازه به دوران رسیده ها جز اذیت شدن و تحقیر هیچی نداره

یک مادر خوب😍دختر ناز من😍❤😙
یادت باشه دنیای بچگی با بزرگسالی خیلی فرق داره ....خودت انقدر برای خودت ارزش داشته باشه که دیگران بر ...

خب من خودم خیلی درونگرام و اصلا نمیتونم با هیچ آدمی مخصوصا کسی که ازش خوشم نیاد ارتباط بگیرم ، اون دوستم برونگرا بود برام خیلی خوب و جالب بود باهاش واقعا طعم دوستی رو میچشیدم 

چون وقتی با خریدن یه ماشین خارجی فکر میکنه ازتو بالاتره صددرصد تازه به دوران رسیدس و رابطه با تازه ب ...

قبل خرید ماشین هم کلاس می‌ذاشت سر سنگین صحبت میکرد آدم قدیمی نبود 

یه بار یه چت از دفتر خاطرات اش بهم نشون داد براش با دست خط بچگونه کلی تعریف کرده بودم ازش