2777
2789

مشکلی نداره بده بهش

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن.فرزند ایران و جان فدای میهن🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبی ست که نامش وطن است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من میدادم دکترش براش نوشته هنوزم میدم چون سیستم دفاعی بدنش ضعیف هست البته یه شیشه رو که میدم دو سه هفته نمیدم بعد دوباره یه شیشه دیگه رو شروع میکنم 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

اگه داروی خاصی  میدی نه نده 

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

من میدادم دکترش براش نوشته هنوزم میدم چون سیستم دفاعی بدنش ضعیف هست البته یه شیشه رو که میدم دو سه ه ...

عزیزم تو خود مریضی اشکال نداری بدیم؟ دکتر بچه تون گفت؟

والا من پسرم از پنج ماهگی که کرونا گرفت بهش میدادم الانم پنج سال و نیمشه دکتر خودش براش نوشته بود پسرم کم خونی مینور داره و هر شش ماه پیش دکتر میبرمش من کلا بدون تجویز دکتر دارو سر خود به بچم ندادم ولی شما حتما با یه دکتر مشورت کن یا یه داروخانه سوال کن 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

مریضیش چیه منظورت سرماخوردگیه؟ من تو سرماخوردگی براش نئوتادین و ویتامین دی سه و شربت سرفه و اگه چرک داشت چرک خشک کن میداد بهش