2777
2789
عنوان

خارش پوست

51 بازدید | 10 پست

دوستان خواهشاً یکی به داد من برسه یک ماهی هست خارش پوست دارم تا الان لوراتادین،هیدروکسی زین و فکسوفنادین خوردم متاسفانه تاثیر خوبی نداشتن آزمایش و سونوگرافی هم رفتم ولی همه چیز سالم بود واقعا موندم دیگه چیکارکنم توروخدا اگر کسی چیزی می‌دونه کمک کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از گرمی کبده

با همه لحن خوش آواييم 💞در به در كوچه ي تنهاييم 🌹اي دو سه تا كوچه ز ما دورتر💖 نغمه ي تو از همه پرشورتر. 💙  ای نگهت، خاستگه آفتاب🥺 بر من ظلمت زده یک شب بتاب 😔 پرده برانداز، ز چشم ترم 💔 تا بتوانم به رخت بنگرم 🥀اي نفست يار و مددكار ما ♥كي و كجا وعده ي ديدار ما
آره حالا دکتر بهم دوکسپین ۱۰داده منتهی اینم عوارض داره نمی‌دونم بخورم یا نه

قرص های افسردگی و اضطراب عوارض داره میل جنسیت از دست میدی موهات سفید میشه تنبلی تخمدان هم ممکنه بگیری 

قرص های افسردگی و اضطراب عوارض داره میل جنسیت از دست میدی موهات سفید میشه تنبلی تخمدان هم ممکنه بگیر ...

بخدا دیگه حاضرم هرکاری بکنم فقط خوب بشه واقعا خسته شدم از دستش 

الان حالا پوستم بجای خارش، سوزش میگیره سوزن سوزن میشه وقتی لباس تنگ بپوشم یا وقتی حموم میرم بازم اذیت میشم  

بخدا دیگه حاضرم هرکاری بکنم فقط خوب بشه واقعا خسته شدم از دستش الان حالا پوستم بجای خارش، سوزش میگیر ...

طب سنتی دوای این جور درداست بیماریای پوستی و مخصوصا پسوریازیس که زیاد شده خودم همه چیو اصلاح کردم بجز روغن چون گرونه نمیتونم تو نت علائمت رو بزن بعد بنویس دکتر خیراندیش از اپارات ببین ایشالا خوب میشی❤️

سلام عزیزم دوکسپین خوردین؟

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا....