2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه اینطوری نیستن ولی خب خسیس بودنم رو مخه قبول داری

اره رو مخه ولی ببین آدم خوب و بد همه جا هست 

نه دختر خوب کمه نه پسر خوب 

هر آنچه را در باره اخلاق و تعهدات یاد گرفتم ان را مدیون فوتبال هستم .

اره خودمون رو نمی‌بینم چون پول اضافه برای خرج کردن برای آدمی که تهش قراره خیانت کنه نداریم

😑شما باید برین سراغ آدمش!وقتی خودتون میوفتین دنبال پلنگا و هفت خطا انتظار دارین زن زندگی باشن؟همه یجور نیستن!

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
😑شما باید برین سراغ آدمش!وقتی خودتون میوفتین دنبال پلنگا و هفت خطا انتظار دارین زن زندگی باشن؟همه ی ...

والا من مورد هم دیدم 

پلنگ ها افتادن دنبال پسر ها 

دنیا یکسان نیست 

پسرام بدشون نمیادا،که دخترا بیوفتن دنبالشون!

خب اون دختر ها یه کرم هایی میریزم که!!

بعدشم همه پسرا یک شکل نیستن!!!!

اخه پسرا اکثرا اینجورین

خب چون هدفشون از رابطه یچیز دیگه اس نسل پسرا رو دارن خیلی بد تربیت میکنن 

خانواده ها خب ببین مثلا یه پسر میگه من ازدواج نمیکنم عوضش میتونم تو مدت زمان های کم با تعداد زیادی دختر باشم ولی نمیاد که برا همشون زیاد خرج کنه که اینطوری که سرکیسه میشه اینطورین چون از اول پر توقع پ تنوع تلب بار اومدن از اون ور خیلی از دخترا هم ازدواج نمیکنن تا پسرا رو سر کیسه کنن و این قشر بسیار زیاد شده بیاید فرهنگای غلطو بردارید 

مرز تعین کنید وارد رابطه بدون هدف و بدون سرانجام نشید 

انتظار نداشته باشین پارتنرتون همیشه براتون خرج کنه تو همچی پسرا فقط تو مناسبتا وظیفشون هست کادو بگیرن همچنین دخترا هم ولی خب قطعا نه کادویی مثل ایفن ۱۵ ۱۴ ۱۳ حتا وقتی دونفرم میخوان ازدواج کنن خیلی این جا افتاده که خانوم شاغل نباشه و وظیفه اش نیست برا زندگیش کمک خرج باشه حتا اگه شاغلم باشه رسمه که پولش برا خودشه 

چرا چون مردامون به تریپ قباشون برمیخوره خانومشون تو یه کم زیادی که مثلا دستشون تنگه کمکشون کنه خلاصه همچی باید تقسیم بشه تو رابطه مساوی باشه

خب اون دختر ها یه کرم هایی میریزم که!!بعدشم همه پسرا یک شکل نیستن!!!!

خب اگ شما مث اون پسرا نیستین،دخترایی رو ب عنوان پارتنر انتخاب نکنید ک باطن ک هیچ،از ظاهرشونم معلومه چیکاره ان!اگ ام انتخاب کردین ک دیگ اگ زن زندگی نبودنم نباید بنالین!فق منظورم شما نیستین! هرچند خیلی از پسرا ام دنبال زن زندگی نیستن قطعن...

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!